Moni – Monipuolinen osaaminen näkyviin innolla

Koulutukset:

ryhmä 3: 9.1.-16.6.2023 – paikkoja vapaana!
ryhmä 2: 15.8.2022 – 29.1.2023
ryhmä 1: 29.11.2021-29.5.2022

Opintojen tavoitteena on tuoda omia vahvuuksiasi esiin. Lisäksi kehität työelämässä ja opiskelussa tarvittavia valmiuksia. Opintoihin sisältyy myös työssäoppimista sekä henkilökohtaista ohjausta ja tukea.

Opintojaksot:

  • Minä ja mun tulevaisuus 4 op
  • Hyvinvointia etsimässä 3 op
  • Digitaidot haltuun 3 op
  • Työelämässä toimiminen 2 op
  • Työharjoittelu 4 op

Lue tarkemmin opintojen sisällöstä ja osaamistavoitteista ”Työ- ja opiskeluvalmiuksien kehittämisen opintokokonaisuuden” opetussuunnitelmasta

Opinnot toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena arkipäivisin maanantaista perjantaihin, yhteensä 20 oppituntia viikossa.
Lisäksi teet itsenäisesti jaksoihin liittyviä oppimistehtäviä. Jokaisen opiskelijan kanssa tehdään yksilöllinen ja henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota työstetään osallistumisen ajan. Työharjoittelupaikan valitset omien tavoitteidesi mukaan. Saat tukea myös tämän koulutuksen jälkeisen jatkopolun suunnitteluun. 

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa osaamista tai koulutusta kokonaisuuden teemoista. Opiskelu on maksutonta. 

Voit saada halutessasi arvioinnin suorittamistasi opinnoista ja ne voidaan kirjata Opintopolkuun omiin opintosuorituksiisi. Silloin niitä on mahdollista hyödyntää esimerkiksi ammatillisissa opinnoissa tai muissa opinnoissa. 

Lataa esite (pdf) 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Anna Mäkelä
p. 044 7725 137
anna.makela(a)harjulan.fi

Erno Hokkanen
p. 044 3010 136
erno(a)harjulan.fi 

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Harjulan kansalaisopiston Moni -hankkeessa tarjotaan uusi väylä opintoihin ja työelämään päijäthämäläisille. Hankkeen opinnot lisäävät ja avaavat uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia työelämään. Osallistujille tarjotaan lyhytkestoisia koulutusjaksoja, joissa keskitytään omien vahvuuksien näkyväksi tekemiseen ja tulevaisuuden työelämässä tarvittavien taitojen vahvistamiseen. Koulutukseen kuuluu myös vahva henkilökohtainen tuki ja työelämään tutustumista käytännössä.

Hankkeen tuloksena osallistujat etenevät omilla poluillaan omien vahvuuksien tunnistamisen, koulutuksen ja henkilökohtaisen tuen avulla. Tuotoksena syntyy toimintamalli jatkuvan oppimisen ja vahvuuksien tunnistamisen -koulutuksesta ja hakevasta työstä Harjulan kansalaisopistossa.

Hanke rahoitetaan opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustuksella ja hankkeen koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.