Ulkomainonta

Ulkomainonta on tehokas väline, kun haluat kertoa viestisi suurelle yleisölle. Edullinen kontaktihinta ja nopea vaikutus kuluttajien ostopäätöksiin tekevät ulkomainonnasta tehokkaan markkinointiviestinnän työvälineen.

Harjula-Mainos on siellä missä tapahtuu – ihmisten keskellä. Kauttamme saat perinteiset ulkomainonnanratkaisut ja LED-näyttöjen mainosajat Lahdessa sekä bussimainontaa Lahdessa, PK-seudulla, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. 

Autamme valitsemaan tehokkaimmat ratkaisut, olipa sitten kyse laajemmista kampanjoista tai lyhyistä mainosjaksoista. Olemme apunasi myös valmistusvaiheissa, kuten julisteiden painamisessa.

Tutustu mainosvälinetarjontaamme ja tee alueellisesta ulkomainonnasta tehokas työväline markkinointiisi. Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen kampanjastasi painohinnat mukaanlukien.

Tutustu toimintaamme ja mainosvälineisiimme sivuillamme

Yhteystiedot / Harjula-Mainos
Myyntipäällikkö
Miia Hovilainen
miia.hovilainen(at)harjulan.fi
p. 041 7307601

Cityvalomainos

Cityvalomainostaulut sijaitsevat kaupungin keskustassa. Ne ovat taustavalaistuja katuvaloihin kytkettyjä mainosvälineitä, jotka tuovat ilmettä ja väriä kaupunkikuvaan.

Tekniset tiedot:
Sarjan julistemäärä: 15 julistetta
Julisteen arkkikoko: 120 x 175 cm
Näkyvä osuus: 116 x 171 cm
Julisteen materiaali: 150 g/m2 valokaappiin sopivat paperi
Mainosjaksot alkaen: 2 viikkoa

Kaupunkisuurtaulut

Kaupunkisuurtaulut sijaitsevat kaupungin katujen varsilla – lukuunottamatta ydinkeskustaa. Kokonsa ansiosta kaupunkisuurtaulujen viesti tavoittaa ohi kulkevat tehokkaasti. Tauluja vuokrataan yksittäin. Osa tauluista on myös valaistuja.

Tekniset tiedot:
Taulun koko: 420 x 200 cm
Julisteen materiaali: Kennolevy
Mainosjaksot alkaen: 3 kk

Lähiöpysäkit

Lähiöpysäkit sijaitsevat kaupungin lähiöalueilla. Pysäkkimainonnan alue ja kattavuus on laaja. Pysäkkejä on 108 kpl ja niissä jokaisessa on 2 mainostaulua sijoitettuina pysäkin takaseinälle.

Tekniset tiedot:
Sarjan julistemäärä: 2 x 108 = 216 mainostaulua
Painomäärä 115+115 kpl (sis. varat)
Julisteen arkkikoko: 80 x 120 cm
Julisteen materiaali: 120-140 g/m2 paperi
Mainosjaksot alkaen: 2 viikkoa

Mainospilarit

Mainospilarit löytyvät kaupungin parhailta paikoilta ja tavoittavat kaupunkiyleisön tehokkaasti. Mainospilareita on Lahdessa 6 kpl ja jokaisessa on kolme mainospintaa. Mainospilarit ovat vuokrattavissa 1 kk jaksoissa.

Tekniset tiedot
Julisteen koko: 1500x3000mm
Materiaali: synteettinen paperi
Painomäärä/ pilari: 3 julistetta
Mainosjaksot alkaen: 1 kk