Tilat

Juhliin ja kokouksiin

Harjula-sali

sopii  juhlatilaisuuksiin, luentotilaisuuksiin ja liikuntakäyttöön. Henkilömäärä juhlatilaisuuksiin max 150 henkilöä, luentotilaisuuksissa istumapaikkoja 150 henkilölle. Salin vakiovarustukseen kuuluvat hyvä av-laitteisto, valkokangas, äänentoistolaitteet, flyygeli, puhujapönttö sekä esiintymislava.
1 h / 60 €, Koko päivän juhla-/kokoustilaisuuteen 180 € + alv 24 % Harjula-sali 360°esittely

tila - kokous - juhla

tila - kokous - juhla

Vaahtera

Vaahtera soveltuu hyvin juhlatilaisuuksiin, illallisruokailuun sekä muihin juhla- ja viihdetilaisuuksiin sekä perhejuhliin. Vaahteraa voi käyttää myös luento- ja seminaaritilaisuuksiin sen muunneltavuuden vuoksi.  Henkilömäärä juhlatilaisuuksiin max 50 hlöä ja luentotilaisuuksissa istumapaikkoja max 42 henkilöä. Vaahtera ja Tammi voidaan yhdistää isommaksi tilaksi.
45 €/h+ alv 24 %

 

 

Tammi

Tammi soveltuu hyvin juhlatilaisuuksiin, illallisruokailuun sekä muihin juhla- ja viihdetilaisuuksiin sekä perhejuhliin. Tammea voi käyttää myös luento- ja seminaaritilaisuuksiin sen muunnteltavuuden vuoksi. Henkilömäärä juhlatilaisuuksiin max 38 hlöä ja luentotilaisuuksissa istumapaikkoja max 36 henkilöä.Vakiovarustuksena av-laitteet, valkokangas, valkotaulu-fläppitaulukokonaisuus. Vaahtera ja Tammi voidaan yhdistää isommaksi tilaksi.
45 €/h+ alv 24 %

Harjulan Tammi-kabinetti

 

 

 

 

 

 

Sauna-allasosasto

Sauna-allasosastoa vuorkataan sekä lastenjuhliin, illanviettoihin että liikuntakäyttöön.
Uima-altaan koko 4,20 m x 9,5 m, syvyys 1,5 m – 1 m
Altaaseen mahtuu kerrallaan n. 10-12 hlöä
Iso sauna: max 10 hlöä, pieni sauna: max 7 hlöä
1 h / 65 € + alv 24 %

allasosasto - allas

Saunatilat Lahden Harjulassa

 

Syreeni – takkahuone

Syreeni sijaitsee saunaosaston vieressä ja sopii mainiosti niin yksityishenkilöiden kuin myös yritysten juhlatilaisuuksiin. Järjestämme tiloissa ikimuistoisia saunailtoja, illanistujaisia, syntymäpäiväjuhlia tai edustustilaisuuksia ystävien tai työporukoiden kesken.  Tarjoamme lapsille myös oman juhlapaketin uima-allasjuhliinTilaan mahtuu max 14 henkilöä.
1 h / 40 € ja lisätunnit 35 € + alv 24 %

Saarni

Kahdeksan hengen neuvotteluhuone Saarni sopii kokouksiin. Tilassa on nykyaikainen av-tekniikka. Tilassa voi nauttia kokouskahvit tai käydä tauolla vieressä olevassa Kahvila Kielossa.
1 h / 28 € + alv 24 %

Harjulan Vaahtera-kabinetti

Tuomi

Ryhmätyötilaa Tuomi soveltuu parhaiten noin kymmenelle hengelle. Viihtyisä ja valoisa tila sijaitsee Harjula-keskuksen ala-aulan yhteydessä.  Tilaan voi tilata kokouskahvit ala-aulan Kahvila Kielosta.
1 h / 28 € + alv 24 %

Tee varaus alla olevan järjestelmän kautta. Painamalla etsi-nappia, pääset valitsemaan tiloja ja kokouspaketteja.