(03) 8725 130

Webinaarit

KIUSAAMISEN MONET KASVOT-webinaarisarja

Nyt on mahdollista saada lisätietoa kiusaamisesta ilmiönä, kiusaamisen tunnistamisen haasteista, väkivaltakokemuksen seurauksista kiusatulle sekä kiusaamisen jälkihoidon merkityksestä kiusaamiskokemuksesta toipumiseen.

Tästä linkistä voit kuunnella webinaarisarjan esittelyn täältä:

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse osoitteesta: valopilkkuja@harjulan.fi

Tervetuloa mukaan!

 

Maksuton Webinaari

Opetushallituksen rahoittamassa ja Harjulan Kansalaisopiston toteuttamassa hankkeessa on selvitetty kolmen kohderyhmän eli kotiin vetäytyneiden, työttömien ja maahanmuuttajien virtuaaliseen koulutukseen ja toimintaan kohdistuvia kiinnostuksia ja toiveita. Selvityksiä on tehty Harjulan, Jyvälän ja Äänekosken kansalaisopistojen yhteistyönä. Selvitysten jälkeen kohderyhmien kanssa on tutustuttu virtuaaliluokan käyttöön ja pyritty vuorovaikutteiseen yhteistyöhön virtuaaliluokassa.

29.1.2019 klo 13 pidetyn Erityisryhmät mukaan vuorovaikutteiseen virtuaaliseen koulutukseen ja toimintaan -hankkeen  toiminnasta ja tuloksista kertovan Webinaarin nauhoitteen osoite on:

https://harjulan.adobeconnect.com/punhp0ratjcg/

Webinaarin kesto on noin tunti.

Katselua varten joudut lataamaan Adobe Connect applicationin tietokoneellesi, ellei sitä ole valmiina. Asennus on helppoa ja ohjelma on ilmainen.

Verkkojulkaisu: Erityisryhmille virtuaalista koulutusta ja toimintaa – toiveita ja haasteita