(03) 8725 130

Webinaarit

KIUSAAMISEN MONET KASVOT-webinaarisarja

Nyt on mahdollista saada lisätietoa kiusaamisesta ilmiönä, kiusaamisen tunnistamisen haasteista,

väkivaltakokemuksen seurauksista kiusatulle sekä kiusaamisen jälkihoidon merkityksestä kiusaamiskokemuksesta toipumiseen.

Tästä linkistä voit kuunnella webinaarisarjan esittelyn täältä:

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse osoitteesta: valopilkkuja@harjulan.fi

Tervetuloa mukaan!

 

Maksuton Webinaari tiistaina 29.1.2019 klo 13.00-14.30

Opetushallituksen rahoittamassa ja Harjulan Kansalaisopiston toteuttamassa hankkeessa on selvitetty kolmen kohderyhmän eli kotiin vetäytyneiden, työttömien ja maahanmuuttajien virtuaaliseen koulutukseen ja toimintaan kohdistuvia kiinnostuksia ja toiveita. Selvityksiä on tehty Harjulan, Jyvälän ja Äänekosken kansalaisopistojen yhteistyönä. Selvitysten jälkeen kohderyhmien kanssa on tutustuttu virtuaaliluokan käyttöön ja pyritty vuorovaikutteiseen yhteistyöhön virtuaaliluokassa.

”Erityisryhmät mukaan virtuaaliseen koulutukseen ja toimintaan –hankkeen” toiminnasta ja tuloksista pidetään maksuton Webinaari 29.1.2019 klo 13.00-14.30.  Webinaari tallennetaan.

llmoittaudu Webinaariin viimeistään 24.1.2019. Ilmoittaudu tästä

Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse linkin ja ohjeet Webinaariin osallistumista varten. Lähetämme myös kaikille ilmoittautuneille Webinaarin jälkeen linkin sen tallenteeseen, jota voi katsoa silloin kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii.

 

Katselua varten joudut lataamaan Adobe Connect applicationin tietokoneellesi, ellei sitä ole valmiina. Asennus on helppoa ja ohjelma on ilmainen.