Kokouspalvelut

Harjulasta löydät eri kokoisia kokoustiloja läheltä keskustaa. Kaikista kokoustiloistamme löytyy langaton internet-yhteys ja muu varustus vaihtelee huonekohtaisesti. Harjula-keskuksen tiloissa olevasta Ravintola Koivusta voi tilata kokousta varten tarjottavat. Käy katsomassa tarjoiluvaihtoehdot ja lisäpalvelut kokouksiin tai voit myös itse valita haluamasi tarjoilut.

Kahvila Kielosta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Rakennuksesta löytyy myös liikuntasali, kuntosali ja sauna- ja allasosasto, jotka tarjoavat mukavan rentoutumisen, esimerkiksi kokouksen päätteeksi. Näistä palveluista perimme erillisen maksun. Katso tarkemmat yksityiskohdat kokoushuoneiden esittelystä.

Kokouspaikan keskeinen sijainti mahdollistaa helpon kulkemisen julkisilla liikenteellä ja Harjulan läheltä löytyy kokousvieraille useita pysäköintimahdollisuuksia.

Kokoustiloistamme löytyy

– datatykkivalkokangas
– fläppitaulu
– äänentoisto (Harjula- sali)
– tietokone (tarvittaessa)
– Wifi

Kokouksen järjestäminen Harjulassa on vaivatonta ja helppoa. Voit varata meiltä pelkän tilan tai kokopaketin; mukaan lukien ruokailut ja taukoliikunnan. Verkkokaupan kautta teet helposti tilavarauksen ja tilaat tarjoilut kokouksiin. Tutustu myös virkistyspäiviimme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
ravintola(a)harjulan.fi
p. 03 872 5133
Arkisin 8.00-13.30