Opintomaksut

Opintomaksu (ilmoitettu kurssitietojen yhteydessä) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatua viitenumeroa käyttäen pankkiin opiston tilille ennen kurssin alkamista. Opintomaksu tulee olla maksettuna viimeistään toisella kokoontumiskerralla.

Lyhytkurssien osalta opintomaksun voi maksaa lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Huomioithan, että lyhyt- ja viikonloppukursseilla opettaja kerää opintomaksun ensimmäisellä kokoontumiskerralla, jos maksua ei ole suoritettu etukäteen.

Maksumuistutuksesta perimme 5 €.

Kansalaisopiston taide- ja taitoaineiden, humanististen ja käyttäytymisaineiden, kielikurssien sekä liikuntakurssien maksuvälineenä käyvät Kulttuuri- ja liikuntaseteli, ePassi, Smartum Saldo, ja Edenred. Jos haluat maksaa kurssimaksun edellä mainituilla maksutavoilla, tule suorittamaan opintomaksu opiston toimistoon, joka palvelee myös iltaisin opiston toimintakaudella. Voit tehdä myös maksun ePassi-sovelluksen kautta ilman käyntiä Harjulan asiakaspalvelussa. Maksu pitää olla suoritettuna viimeistään ennen toista kokoontumiskertaa.  

Huomioithan, jos maksat kurssimaksun käyttäen Kulttuuri- ja/tai liikuntaseteleitä, emme hyvitä kurssimaksua kurssin peruuntuessa.

Kansalaisopiston kurssimaksut voi maksaa suoraan verkkopankin kautta ilmoittautumisen yhteydessä.