(03) 8725 130

Harjulan päiväkodit

Muuttuvassa maailmassa lapsuus ja kasvatus ovat pysyviä itseisarvoja. Haluamme tuottaa asiakkaillemme laadukasta ja sosiaalisesti kestävää varhaiskasvatusta ja päivähoitopalvelua – pysyvä ja työhönsä koko sydämellään heittäytyvä henkilökunta, sopivan kokoiset hoitoryhmät ja kodikkaat pienet päiväkodit ovat meidän vahvuuksiamme.

Harjulan päivähoidon tavoitteena on, että lapsi saa kasvaa turvallisessa ja lämpimässä ilmapiirissä. Tarjoamme lapselle syliä, tilaa leikkiä sekä iloista toimintaa, missä korostuu leikin arvostaminen sekä ilo liikunnasta ja itsensä toteuttamisesta. Päiväkotien tilat ja lähiluonto antavat lapsille erinomaiset mahdollisuudet niin omaehtoiseen kuin ohjattuunkin liikkumiseen ja leikkiin. Lapsille tarjottava maukas ja terveellinen ruoka on tehty laadukkaista raaka-aineista Harjulan omassa keittiössä. Meiltä saa lapselle myös ruokavaihtoehdon oman ideologian mukaan aina vegaanista lähtien. Yleisimmät allergiat huomioimme ilman lääkärintodistusta. Harjulan keittiön kanssa voimme suunnitella yhdessä vanhempien kanssa lapsen ruokalistaa.

Molemmissa päiväkodeissa on hoitoryhmät sekä alle kolmevuotiaille että kolme vuotta täyttäneille. Toiminta-aikamme on maanantaista perjantaihin klo 6.30 -17.00. Tarjoamme hoitoa ympäri vuoden, myös heinäkuussa.

PALVELUSETELIPÄIVÄKOTI 1.8.2018 ALKAEN

Harjulan päiväkodit lähtevät mukaan Lahden kaupungin varhaiskasvatuksen palvelusetelijärjestelmään 1.8.2018 alkaen. Tämä tarkoittaa, että:
hoitopaikkaa haetaan edelleen suoraan Harjulan päiväkodeilta
perheet tekevät palvelusopimuksen Harjulan päiväkotien kanssa
perheet hakevat kaupungilta palveluseteliä (linkki alla)
päivähoitomaksu määräytyy kunnallisen hoidon maksuperusteiden mukaan (perheen tulot otetaan huomioon). Maksun päälle tulee palveluntuottajakohtainen lisämaksu 50 €.

https://www.lahti.fi/palvelut/varhaiskasvatus/yksityinen-varhaiskasvatus/palveluseteli

paivakoti - paivakoti-haku

Ota yhteyttä:

Päiväkotien johtaja Riku Ilmivalta, puh. 044 7725021, riku.ilmivalta@harjulan.fi

Lounaan päiväkoti, Lounaankatu 3, 15150 Lahti, p. 050 5017324

Niemen päiväkoti, Tietotie 10, 15210 Lahti, p. 050 5970651

Käy katsomassa mitä meistä kerrotaan ja jätä oma arvostelusi facebookissa!

Asiakasperheiden palautteita:

”Lounaan päiväkodissa on lämminhenkinen tunnelma. Oma pikku lintukoto harjun kupeessa, paikka jossa tietää lastensa olevan hyvässä hoidossa.”

”Sopivan kokoinen, lämmin, turvallinen, ihanat tutut hoitajat.”

”Luotettava, ihastuttava henkilökunta, auttavainen, ymmärtäväinen, lämmin, ilmapiiri, pehmeä hoito tukee kasvatuksessa.”

”Päiväkodin henkilökunta, tilat ja lapsien kohtuullinen määrä tekevät Niemen päiväkodista parhaan minun lapsilleni.”

”Ihana kodinomainen paikka, jonne on mukava jättää pieni tai iso lapsi.”

 

Lasten suusta:

”Käytiin päiväkotiperheen kanssa torilla.”

”Meil on päiväkodissa monta hoitoäitiä… nii ja yks iskä myös!”