(03) 8725 130

Harjulan leirit!

Harjula järjestää koululaisten lomaviikoilla (syys-, talvi- ja kesäloma) lasten päiväleirejä. Harjulassa on monipuoliset liikuntatilat: kaksi liikuntasalia ja lämminvesiuima-allas sekä läheisyydessä hyvät liikkumismaastot, joten tekemisen pulaa ei leiriläisille tule.  Liikunnan lisäksi myös pelaillaan ja askarrellaan. Kesälomalla järjestämme myös teemaleirejä, esim. keppihevosleirin, liikuntaleirin ja luovantoiminnan leiri. Koko viikon leiriohjelma rakentuu aiheen ympärille. Tiedotamme leireistä näillä sivuilla hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

tahti - leirit - lastenleirit

Kesän 2018 leirit

Keppihevosleiri 4.-8.6.2018 (7-10-vuotiaille)

Leirillä tehdään omat hienot keppihevoset varusteineen ja harrastetaan niiden kanssa keppari-ratsastustunteja, kisoja, näyttelytoimintaa ja muuta hauskaa ”kepparointia” luvassa! Tämän lisäksi leirin aikana hyödynnetään monipuolisia liikuntamahdollisuuksia esim. uintia allasosastolla. Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille 25.5.2018.

Liikuntaleiri 11.-15.6.2018 (7-10-vuotiaille)

Leiriläiset kokeilevat viikon aikana monia erilaisia sporttisia pelejä ja leikkejä sekä tutustuvat uusiin lajeihin ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla. Tarjoamme kaikille lapsille taidoista riippumatta mielekkäitä haasteita ja onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille 1.6.2018.

lastenleiri - luovantoiminta

Luovantoiminnan leiri 18.-21.6.2018 (7-10-vuotiaille) Huom! 4 pv

Leirillä tutustutaan innostavasti musiikkiin, teatteriin, tanssiin ja muuhun luovaan toimintaan. Leiri antaa mahdollisuuden tutustua uusiin taiteen lajeihin ja mahdollista on saada myös uusia ulottuvuuksia omaan harrastukseensa. Tämän lisäksi leirin aikana hyödynnetään monipuolisia liikuntamahdollisuuksia esim. uintia allasosastolla. Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille 8.6.2018.

Liikuntaleiri 30.7.-3.8.2018 (6-10-vuotiaille)
Huom! Tälle leirille voi tulla myös syksyn 2018 ekaluokkalaiset!

Leiriläiset kokeilevat viikon aikana monia erilaisia sporttisia pelejä ja leikkejä sekä tutustuvat uusiin lajeihin ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla. Tarjoamme kaikille lapsille taidoista riippumatta mielekkäitä haasteita ja onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille 15.6.2018.

lastenleiri - paivaleiri

Keppihevosleiri 6.8.-10.8.2018 (6-10-vuotiaille)
Huom! Tälle leirille voi tulla myös syksyn 2018 ekaluokkalaiset!

Leirillä tehdään omat hienot keppihevoset varusteineen ja harrastetaan niiden kanssa keppari-ratsastustunteja, kisoja, näyttelytoimintaa ja muuta hauskaa ”kepparointia” luvassa! Tämän lisäksi leirin aikana hyödynnetään monipuolisia liikuntamahdollisuuksia esim. uintia allasosastolla. Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille 15.6.2018.

Ohjelma

Leiripäivät alkavat aamulla klo 9.00 ja päättyvät iltapäivällä klo 16.00, mutta vanhempien työkiireitä helpottaaksemme ohjaajamme ottavat lapsia vastaan alkaen klo 7.30 ja huolehtivat heistä tarvittaessa klo 16.30 saakka.

Hinnat

5 pv 140 € ja 4 pv 110 €. Voit valita useita vaihtoehtoja. Osallistuminen kahdelle (kesäajan) leirille oikeuttaa 30 € alennukseen ja kolmelle leirille 60 € alennukseen. Saman perheen sisaruksen osallistuminen samalle leirille oikeuttaa 30 € sisaralennukseen. Sisaralennuksen lisäksi lapsi ei voi saada enää muita alennuksia. Lasku lähetetään huoltajan/maksajan osoitteeseen. Lähetämme leiristä lisätietoa sähköpostitse viikkoa ennen leirin alkamista. Minimimäärä, jotta leiri järjestetään on 15 ja maksimi 25 lasta. Jollei leiri toteudu, niin ilmoitamme siitä viikkoa ennen leirin alkamista.

liikuntaleiri - lastenleiri - harjula

Hinta sisältää monipuolisen ja mukaansa tempaavan leiriohjelman, uintia Harjulan lämminvesialtaassa
(+ 32 °C), ammattitaitoiset ohjaajat, vakuutuksen sekä ruokailut: aamupala, lämmin lounas ja välipala.

Ilmoittautuminen

Leirien lisätiedot ja peruutusehdot

Tietosuojaseloste

Lisätietoja:
Hanna Heikkinen
palvelupäällikkö
p. 050 563 0158
liikunta(a)harjulan.fi