Kevääni Harjulassa!

21.5.2018

Tullessani ensimmäisen kerran Harjulaan maaliskuussa siinsi kevät vielä kaukana, sillä ulkona paukkui ehkäpä talven kovimmat pakkasasteet ja lunta satoi vaakatasossa vasten kasvoja. Nyt tällä hetkellä ikkunasta katsoessa on ulkona vehreää, kuin juhannuksena ja lämpötilakin näyttää historiallisesti hellelukemia, jo toista viikkoa putkeen. Tuntuu, että tuosta maaliskuun ensimmäisestä viikosta ja työharjoitteluni alusta on kulunut pieni ikuisuus. Aikani Harjulassa on kulunut siivillä. Siinä ajassa, kun luonto on herännyt henkiin ja puhjennut kukkaan on minusta tullut osa Harjulan työyhteisöä. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien sain lämpimän vastaanoton, olen tuntenut oloni tervetulleeksi ja voin todeta, että nauru onkin raikunut toimistossamme päivittäin koko harjoittelujaksoni ajan.

Markkinoinnin opiskelijana olen päässyt työskentelemään laaja-alaisesti erilaisten työtehtävien parissa. Sekä näkemään, kuinka Harjulan kokoisessa organisaatiossa markkinointia toteutetaan ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Omat työtehtäväni ovatkin koostuneet erilaisista markkinoinnin tehtävistä pienellä lisätwistillä tietenkin. Toiminhan kahden viikon ajan kansalaisopiston valokuvanäyttelyn valokuvaajanakin. Tämä olikin juuri yksi mieleenpainuvimmista kokemuksista työharjoitteluni aikana. Sainhan kutsun kaikille seuraavan kauden kädentaidon kursseille ja mikä upeinta, pääsin näkemään ja ikuistamaan kaikkia niitä hienoja luomuksia joita kursseilla tehdään. Muuten pääsääntöisesti olen työskennellyt yrityksen verkkosivujen parissa, päivittänyt sisältöä sekä avustanut laajasti erilaisissa muissa markkinointia edistävissä tehtävissä, hallinnon tehtävien avustamista unohtamatta. Työtehtäviä on riittänyt laidasta laitaan eikä yksikään päivä ole ollut samanlainen.

Lyhyesti tiivistettynä tämä kolme kuukautta on pitänyt sisällään paljon uusia tuttavuuksia, liudan uusia tietokoneohjelmia, valtavasti uutta tietoa sekä ennen kaikkea niitä upeita naurun hetkiä!

Kesä mielisin terveisin,

Hanna markkinoinnin harjoittelija