Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 2022-2023 ryhmiin alkaa 15.8.2022 klo 8.00 liikunta ja 16.8.2022 klo 8.00 muut aineet.
Kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon
joko internetissä, puhelimitse tai käymällä Harjula-keskuksessa (Harjulankatu 7, Lahti) opiston info-pisteessä.

Huom! Ryhmiin voi tulla kesken kauden ja ilmoittautuminen on auki koko ajan sen alettua. Uusia ryhmiä alkaa pitkin vuotta.

ILMOITTAUDU INTERNETISSÄ

www.harjulan.fi tai uusi.opistopalvelut.fi/harjula/fi

Tarvitset seuraavat tiedot ilmoittautuessasi: kurssinumero ja kurssin nimi, opiskelijan nimi, henkilötunnus (myös loppuosa) ja puhelinnumero, osoite, kotikunta ja sähköpostiosoite. Tutustu opiston kurssitarjontaan ennen ilmoittautumista. Opiston opinto-ohjelmasta lukuvuodelle 2022–2023 löydät kurssien yksityiskohtaiset tiedot ja kurssien numerot. Kurssitarjonnan löydät myös netistä osoitteesta www.harjulan.fi.

Maksut

Jokaisen ryhmän/kurssin kohdalla on ilmoitettu sen hinta.

Maksa kurssi saamaasi viitenumeroa käyttäen pankkiin opiston tilille:

Danske Bank IBAN FI84 8000 1600 6039 15
Maksun saaja: Harjulan Setlementti ry/kansalaisopisto

Muista antaa myös laskutusosoite, mikäli maksaja on joku muu kuin kurssille osallistuja. Alle 18-vuotiaiden kohdalla laskutustietoihin tulee huoltajan tiedot.

Ilmoittautuessasi tulosta lasku ilmoittautumisestasi tai ota talteen saamasi viitenumero ja laskun summa. Ota muistiin myös ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit tarvittaessa itse myöhemmin netti-ilmoittautumispalvelun kautta tarkistaa, mille kurssille olet ilmoittautunut.

Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle. Paikkojen vapautuessa varallaolijoille ilmoitetaan kurssipaikasta henkilökohtaisesti.

Kansalaisopiston ryhmien maksut voi maksaa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä verkossa. Huom! Kaikissa ryhmissä tämä ei ole mahdollista. Jollei maksua voi maksaa verkossa suoraan, asiakas ottaa maksun tiedot ylös ja maksaa sen erikseen ilmoittautumisen yhteydessä tulleella laskulla. Seurakunnan tiloissa olevat tuolijumpat maksetaan ohjaajalle käteisellä.

Kansalaisopiston taide- ja taitoaineiden, humanististen ja käyttäytymisaineiden, kielikurssien sekä liikuntakurssien maksuvälineenä käyvät perinteisten maksutapojen lisäksi Kulttuuri- ja liikuntaseteli, Virikeseteli, Epassi, SporttiPassi, Smartum Saldo, Eazybreak, Mind & Body -kortti, Edenred -kortti. Kansalaisopiston liikuntakurssien maksuvälineenä käy myös Liikuntaseteli. Voit tehdä myös maksun Epassi-sovelluksen kautta ilman käyntiä Harjulan asiakaspalvelussa.

Jos haluat maksaa kurssimaksun edellä mainituilla maksutavoilla, tule suorittamaan opintomaksu viimeistään ennen toista kokoontumiskertaa Harjula-keskuksen info-pisteeseen, joka palvelee myös iltaisin opiston toimintakaudella. ePassilla voit maksaa myös itsenäisesti sovellusta käyttäen.

Huomioithan, että jos maksat kurssimaksun käyttäen kulttuuri- ja/tai liikuntaseteleitä, emme hyvitä kurssimaksua kurssin peruuntuessa.

Ryhmiin voi tulla kesken kauden. Jos ryhmään tulee syyslomaviikon (vko 43) jälkeen, syyslukukauden hinnasta maksetaan puolet ja koko vuoden hinnasta 3/4. Jos taas ryhmään tulee joulun jälkeen, koko vuoden hinnasta jää maksettavaksi puolet.