Hyvä asiakas,

Asiakasohjeet on tarkoitettu sinulle, Patinan asiakas, jotta voimme palvella sinua paremmin. Yhteisten pelisääntöjen avulla vältytään turhilta epäselvyyksiltä.

Tervetuloa Patinaan!

 

TAVARAN VASTAANOTTO

Otamme vastaan ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa lahjoituksena.

Lasten turvaistuimet ja –kaukalot, moottoripyörä- ja pyöräilykypärät, vanhat laskettelumonot ja –sukset sekä vanhat lasikuitusukset, itsenauhoitetut kasetit ja poltetut cd-levyt voi toimittaa suoraan lähimmälle jäteasemalle. Näiden tuotteiden kierrätettävyys on heikko.

Rakennustarvikkeita otetaan vastaan vapaana olevan myyntitilan ja jo myynnissä olevan tuotevalikoiman perusteella. Henkilökunnallamme on oikeus olla ottamatta rakennustarvikkeita vastaan.

Henkilökunnallamme on oikeus arvioida tavaran laatu. Huonokuntoisesta tavarasta perimme käsittelymaksun 45 € (1-2 m3) tai 15 € (alle 1 m3). Käsittelymaksu kattaa tavaran purkamisen, varastoinnin, kuljetuksen ja jätemaksun tai mahdolliset puhdistukseen ja käsittelyyn liittyvät kustannukset. Huonokuntoisen tavaran voi myös itse toimittaa jäteasemalle.

Toimimme virallisena sähkö- ja elektroniikkalaitteiden (SER) vastaanottopisteenä eli meille voi tuoda kaikenkuntoiset SER-laitteet.

Tavaraa vastaanotetaan Patinan aukioloaikoina, muulloin tavaran jättäminen kiinteistön alueelle on kielletty (jätelaki 72 §, roskaamiskielto).

Mikäli sinua askarruttaa onko lahjoituksesi uudelleenkäyttökelpoinen, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

 

MYYMÄLÄ

Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo teitä löytämään sopivia tavaroita.

Myymämme tavara ovat kierrätettyä ja ne myydään sen kuntoisena kuin ne ovat myyntihetkellä. Patinan tavaroilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Testatut sähkö- ja elektroniikkalaitteet on merkitty valkoisella tarralla ja testaamattomat oranssilla tarralla. Testaamattomilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Testatut sähkö- ja elektroniikkalaitteet voidaan vaihtaa samanlaiseen vastaavaan taisamanarvoiseen tuotteeseen, mikäli ne eivät toimi. Säilytä kuitti vaihtoa varten.

Varaamme tavaroita sovitun mukaisesti, mutta enintään yhden päivän. Varatun tavaran hinta on varauspäivän mukainen, ei noutopäivän.

Säilytämme maksettuja huonekaluja tai muita isoja tuotteita 5 päivää. Pientavarat on hyvä viedä
kotiin saman tien.

Kaikkien viihtyisyyden vuoksi laitattehan tavarat takaisin paikoilleen ja roskat roskakoriin.

Ilmoitamme kaikista varkauksista poliisille.

 

KULJETUS

Kuljetuspalvelumme on maksullinen. Tavaroiden nouto maksaa lähialueella 15 € ja ostetun tavaran vienti 15 €. Kuljetukseen on varattu aikaa yksi tunti. Kuljetus kannattaa tilata hyvissä ajoin.

Sähkölaitenoudoista, esimerkiksi pesukoneista, perimme 15 €:n käsittelymaksun kuljetusmaksun lisäksi.

Kuljettaja arvioi maksun lopullisesti paikan päällä. Kuljettajalla on oikeus periä käsittelymaksu käyttökelvottomista tavaroista tai arvioida käsittelymaksun suuruus tavaran määrästä riippuen. Käsittelymaksu on 45 € (1-2 m³) tai 15 € (alle 1 m³).

Lainaamme peräkärryä Patinasta ostettujen tai sinne tuotavien tavaroiden kuljetukseen.

Emme kuljeta pianoja tai muita erityisen raskaita tavaroita. Pianon voi kuitenkin itse tuoda myymälään myytäväksi.

Emme tee muuttoja tai muita kuljetuksia, jotka eivät liity Patinan toimintaan.

Kierrätyskeskus Patinalla on oikeus muuttaa asiakasohjetta.

 

PATINAN PALVELUT
Myymälä
puh. 044 708 1360
Kuljetuspalvelut
puh. 044 708 1360
Tavaran vastaanotto
puh. 044 708 1234
Sähkö- ja elektroniikkapaja
puh. 044 708 1716
Tekstiilipaja
puh. 044 708 0014

Kierrätyskeskus Patina
Katsastajankatu 14, 15800 Lahti
ma-pe 9-18, la 10-15
patina(a)harjulan.fi
www.facebook.com/kierratyskeskuspatina
www.instagram.com/kierratyskeskuspatina
www.harjulan.fi