Hyvä asiakas,

Asiakasohjeet on tarkoitettu sinulle, Patinan asiakas, jotta voimme palvella sinua paremmin. Yhteisten pelisääntöjen avulla vältytään turhilta epäselvyyksiltä.

Tervetuloa Patinaan!

 

TAVARAN VASTAANOTTO

Otamme vastaan ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa lahjoituksena.

Lasten turvaistuimet ja –kaukalot, moottoripyörä- ja pyöräilykypärät, vanhat laskettelumonot ja –sukset sekä vanhat lasikuitusukset, itsenauhoitetut kasetit ja poltetut cd-levyt voi toimittaa suoraan lähimmälle jäteasemalle. Näiden tuotteiden kierrätettävyys on heikko.

Rakennustarvikkeita otetaan vastaan vapaana olevan myyntitilan ja jo myynnissä olevan tuotevalikoiman perusteella. Henkilökunnallamme on oikeus olla ottamatta rakennustarvikkeita vastaan.

Henkilökunnallamme on oikeus arvioida tavaran laatu. Huonokuntoisesta tavarasta perimme käsittelymaksun 50 € (1-2 m3) tai 20 € (alle 1 m3). Käsittelymaksu kattaa tavaran purkamisen, varastoinnin, kuljetuksen ja jätemaksun tai mahdolliset puhdistukseen ja käsittelyyn liittyvät kustannukset. Huonokuntoisen tavaran voi myös itse toimittaa jäteasemalle.

Toimimme virallisena sähkö- ja elektroniikkalaitteiden (SER) vastaanottopisteenä eli meille voi tuoda kaikenkuntoiset SER-laitteet.

Tavaraa vastaanotetaan Patinan aukioloaikoina, muulloin tavaran jättäminen kiinteistön alueelle on kielletty (jätelaki 72 §, roskaamiskielto).

Mikäli sinua askarruttaa onko lahjoituksesi uudelleenkäyttökelpoinen, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

 

MYYMÄLÄ

Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo teitä löytämään sopivia tavaroita.

Myymämme tavara ovat kierrätettyä ja ne myydään sen kuntoisena kuin ne ovat myyntihetkellä. Patinan tavaroilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Testatut sähkö- ja elektroniikkalaitteet on merkitty valkoisella tarralla ja testaamattomat oranssilla tarralla. Testaamattomilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Testatut sähkö- ja elektroniikkalaitteet voidaan vaihtaa samanlaiseen vastaavaan tai samanarvoiseen tuotteeseen, mikäli ne eivät toimi. Säilytä kuitti vaihtoa varten.

Varaamme tavaroita sovitun mukaisesti, mutta enintään yhden päivän. Varatun tavaran hinta on varauspäivän mukainen, ei noutopäivän. Ale-tuotteita emme varaa.

Ostamasi tuotteet voimme säilyttää varastossa myöhempää noutoa varte. Säilytämme niitä viikon veloituksetta. Määräaikaan mennessä noutamatta jääneistä tuotteista veloitamme varastointimaksun 20€/vko. Sovi noudosta kassahenkilöstön kanssa.

Verkkokauppa palvelee osoitteessa www.kierratyskeskuspatina.fi

Kaikkien viihtyisyyden vuoksi laitattehan tavarat takaisin paikoilleen ja roskat roskakoriin.

Ilmoitamme kaikista varkauksista poliisille.

 

KULJETUS

Kuljetuspalvelumme on maksullinen. Tavaroiden nouto tai vienti lähialueella maksaa 20 €.  Kuljetuspalveluille on erillinen hinnasto. Kuljetushinnasto 2022

Asuntojen/kuolinpesien tyhjennykset arvioidaan ja hinnoitellaan erikseen. Kuljetus kannattaa tilata hyvissä ajoin.

Sähkölaitenoudoista, esimerkiksi pesukoneista, perimme 20 €:n käsittelymaksun kuljetusmaksun lisäksi.

Kuljettaja arvioi maksun lopullisesti paikan päällä. Kuljettajalla on oikeus periä käsittelymaksu käyttökelvottomista tavaroista tai arvioida käsittelymaksun suuruus tavaran määrästä riippuen. Käsittelymaksu on 50 € (1-2 m³) tai 20 € (alle 1 m³).

Emme kuljeta pianoja tai muita erityisen raskaita tavaroita. 

Emme tee muuttoja tai muita kuljetuksia, jotka eivät liity Patinan toimintaan.

Kierrätyskeskus Patinalla on oikeus muuttaa asiakasohjetta.

 

PATINAN PALVELUT
Myymälä
puh. 044 708 1360
Kuljetuspalvelut
puh. 044 708 1360
Tavaran vastaanotto
puh. 044 708 1234
Sähkö- ja elektroniikkapaja
puh. 044 708 1716

Kierrätyskeskus Patina
Katsastajankatu 14, 15800 Lahti
ma-pe 9-18, la 10-15
patina(a)harjulan.fi
www.facebook.com/kierratyskeskuspatina
www.instagram.com/kierratyskeskuspatina
www.kierratyskeskuspatina.fi