Ulkomainontaa siellä missä tapahtuu – ihmisten keskellä

3.3.2021

Harjula-Mainos on osa Harjulan Setlementtiä ja Lahden alueen pitkäaikaisin perinteisen ulkomainonnan ratkaisuiden tarjoaja. Olemme mahdollistaneet yrityksille ja yhdistyksille näkyvyyden kaupunkikuvassa jo lähes 60 vuoden ajan!

Mainosvälinevalikoimaamme kuuluu kaupunkisuurtaulut, cityvalot, lähiöpysäkit ja pyörivät pilarimainokset. Mainospaikkamme sijaitsevat sekä keskustassa että Lahden lähiöalueilla. Kauttamme tavoitat ihmiset juuri siellä missä he ovat.

Yhteistyössä näkyvyytenne puolesta!

Harjula-Mainos haluaa palvella juuri teitä parhaalla mahdollisella tavalla, joten olemme solmineet tänä vuonna yhteistyöstä useamman ulkomainontaa mahdollistavan tahon kanssa. Teemme yhteistyötä varmistaaksemme teille mahdollisimman tehokkaan näkyvyyden sekä tarjotaksemme monipuoliset ratkaisut kaikkiin kampanja tarpeisiinne.

Tammikuussa valikoimamme laajeni, kun Laulavan Ovipumpun bussimainosratkaisut siirtyivät Lahden ja pääkaupunkiseudun osalta osaksi palveluvalikoimaamme.

Maaliskuun aikana aloitamme yhteistyön Messilä Juniorituki ry:n kanssa ja valikoimiimme tulee ulkomainostauluja Messilä Golfin alueella sekä LED-näyttöjen mainospaikkoja Lahdessa.

Kohti kevättä

Kevään tullessa mainospaikat täyttyvät vaalimainoksilla. Laajentuneen valikoimamme myötä meillä on vielä muutamia mainospaikkoja vapaana ehdokkaille, jotka tahtovat äänisaaliinsa varmistaa ulkomainonnan keinoin.

Jos teidänkin yritykselle oikea aika tehostaa näkyvyyttä ja lisätä myyntiä olisi tänä keväänä, niin ota yhteyttä ja pyydä tarjous https://link.webropol.com/s/pyydatarjous
Katsotaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Kevään aikana avaamme harjulamainos.fi -sivut sekä Harjula-Mainoksen sosiaalisen median tilit – pysy kuulolla ja ota sivut seurantaan!

Mainosterveisin,
Miia Hovilainen
Myyntipäällikkö, Harjula-Mainos