(03) 8725 130

Tyky-ryhmät ja virkistyspäivät

Järjestämme ryhmille mukavia Tyky-liikuntatunteja ja vuokraamme liikuntatiloja koko kaudeksi tai lyhemmiksi ajanjaksoiksi. Katso tilojen vapaat ajat ja ota yhteyttä.

smartum-liikuntaseteli
Perinteisten maksutapojen lisäksi meillä käyvät maksuvälineinä myös Virikeseteli, Mind & Body -seteli, Sporttipassi, Eazybreak, ePassi, Tyky-kuntoseteli+, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä -kortit.

kuntosali -liikunta - käsipainot

Lisätietoja:

Hanna Heikkinen
palvelupäällikkö
p. 050 563 0158
hanna.heikkinen(a)harjulan.fi
tyky(a)harjulan.fi

Kirsi Ojamo
liikuntakoordinaattori
p. 044 772 5023
kirsi.ojamo(a)harjulan.fi
tyky(a)harjulan.fi

Haluatteko pitää henkilökunnalle yhteisen liikuntahetken työn lomassa sekä lisätä yhteishenkeä? Mahdollisuus toiveidenne ja aikataulujenne puitteissa kertaluontoiseen tyky-toimintaan.

Sovitaan teidän kannalta sopivin aika liikuntaryhmälle. Kertaryhmänä tyky-toiminta on helppo ratkaisu, mikäli ette pysty sitoutumaan pitkään sopimukseen tai työajoista johtuen on hankala järjestää jatkuvaa tyky-toimintaa. Kerta annoskin liikuntaa lisää vireystilaa ja työssä jaksamista!

Kertaryhmänä mahdollisuus seuraaviin liikuntamuotoihin:

vesijumpparyhmä 45 min 108 € / max 10 hlö / ryhmä
kuntosaliryhmä 60 min 126 € / max 14 hlö / ryhmä
jumpparyhmä 60 min 101 € / max 15-30 hlö / ryhmä

Hinnat sisältävät tilat, välineet sekä ohjauksen. Hintaan lisätään alv 10 %.

Jumpparyhmien lajivaihtoehtoina mm.: Retro Aerobic, Zumba, kahvakuula, kuntojumppa, Gymstick, kehonhallinta, venyttely-rentoutus, pilates, jooga sekä ladylatino.

Pyydä tarjous niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva liikuntakerta!

Kausiryhmät ovat sopiva vaihtoehto, kun haluatte yrityksenne henkilökunnalle pitkäaikaista jatkuvaa tyky-toimintaa. Liikuntaryhmä kokoontuu kerran tai useammin viikossa toiveidenne mukaisesti aina samana ajankohtana, teille sovittuna aikana. Mahdollisuus kausiryhmään syys- tai kevätkaudeksi. Halutessanne sopimus voidaan tehdä suoraan myös koko vuodeksi. Keskimäärin liikuntakertoja vuoden aikana on 28.

(Syyskausi vkot 36-49 ja kevätkausi vkot 2-17. Pyhäpäivinä sekä arkipyhinä ei ole ohjauksia.)

Kausiryhmille tarjoamme seuraavia liikuntamuotoja:

jumppa - liikuntavesijumpparyhmä 45 min 108 € / hlö
(minimimäärä 8 hlöä ja max 10 hlöä)
kuntosaliryhmä 60 min 108 € / hlö
(minimimäärä 10 hlöä ja max 15 hlöä)
jumpparyhmä 60 min 75 € / hlö
(minimimäärä 10 hlöä ja max 15-30 hlöä tilasta riippuen)

Hinnat sisältävät tilat, välineet ja ohjauksen sekä alv 10 %.

Jumpparyhmille tarjoamme mm. seuraavia liikuntamuotoja: Retro Aerobic, Zumba, kahvakuula, kuntojumppa, Gymstick, kehonhallinta, venyttely-rentoutus, pilates, jooga sekä ladylatino.

Pyydä tarjous niin suunnitellaan yhdessä teille tyky-toiminta koko kaudeksi kuntoon!

Järjestämme ryhmille virkistystoimintaa yhdessä mukavasti liikkuen. Miltä kuulostaisi yhteinen liikuntahetki kahvakuula- tai joogatunnilla ja sen jälkeen uinti +32 °C vedessä sekä kunnon löylyt tunnelmallisella saunaosastollamme?

Virkistyspäivä voidaan muodostaa toiveidenne mukaan tarjoamistamme liikuntaryhmistä. Halutessanne tunteja voidaan pitää yksi tai useampikin. Kaikki liikuntaryhmät ovat kestoltaan tunnin ryhmiä, minimissään 8 hlö / ryhmä.

Liikuntavaihtoehtoina:
vesijumpparyhmä 45 min 108 € / max 10 hlö / ryhmä
kuntosaliryhmä 60 min 126 € / max 14 hlö / ryhmä
jumpparyhmä  60 min 101 € / max 15-30 hlö / ryhmä

Halutessanne virkistyspäivään voidaan sisällyttää terveyskunnon osa-alueiden testausta, liikuntaan ja terveyteen liittyviä luentoja ja muuta toimintaa toiveidenne mukaan.

Mahdollisuutena myös vuokrata pelkkä sauna- ja allasosasto koko ryhmälle hintaan 100 € / h.

Pyydä tarjous, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

Tarjoamme virkistyspäivään valintasi mukaan myös ruokailun. Katso menujen sisällöt.

Liikuntojen hintoihin lisätään alv 10 % ja ruokien hinnat sis. alv 14 %.

Perinteisten maksutapojen lisäksi meillä käy maksuvälineinä myös Virikeseteli, Mind & Body -seteli, Sporttipassi, Eazybreak, ePassi, Tyky kuntoseteli+, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä -kortit.

Vuokraamme liikuntatiloja yritysten, yhdistysten ja yksityisten ryhmien käyttöön. Vuokrattavina tiloinamme ovat kuntosali, liikuntasali, Harjula-sali ja sauna-allasosasto. Jatkuvassa käytössä/pidemmissä vuokrausjaksoissa (syyskausi, kevätkausi) tuntihinnasta tulee alennus. Katso tilojen vapaat ajat ja ota yhteyttä.

Säännöllisen varaajan alennus
-15 % tuntihinnasta, kun tiloja käytetään vähintään 1 krt/vko useamman viikon ajan.
-10 % tuntihinnasta, kun tiloja käytetään 1-2 krt/kk useamman viikon ajan.

Kuntosali

kuntosali - sali Harjula-keskus (Harjulankatu 7, Lahti), max 15 hlöä 360° -tilaesittely  Sali on varustettu TechnoGymin laitteilla, joilla saa tehtyä kokonaisvaltaisen kuntosalitreenin. Varustukseen kuuluuvat mm.

  • lämmittelyyn: juoksumatto, soutulaite sekä kuntopyörä
  • jalkalihaslaitteet: jalkaprässi, lähentäjä- ja loitontajalaitteet, etureisipenkki
  • keskivartalon lihakset: vatsa- ja selkälihaslaitteet, vartalon kiertolaite
  • rintaprässi
  • 4-sivuinen talja-asema
  • vapaat painot

Hinta ma-su klo 8-21: 55 €/tunti + alv 10 %.

liikuntatila - liikuntasali

Katso onko tila vapaana!

Liikuntasalit

Harjula-sali (Harjulankatu 7, Lahti) max 35-50 hlöä 360° -tilaesittely

Liikuntasali (Harjulankatu 7, Lahti) max 20 hlöä 360° -tilaesittely

Liikuntasalien varustukseen kuuluu muun muassa: – jumppakepit – vastuskuminauhat – gymstickit – käsipainot – kahvakuulat – tasapainoharjoitteluvälineetliikuntatila - jumppasali – Foamrollerit – jumppa-alustat – laadukkaat äänentoistolaitteet ja tehokas ilmastointi

Hinta: ma-su klo 8-21: 43 €/tunti + alv 10 %.

Katso onko tila vapaana!

Uima-allas

Sauna- ja allasosasto (Harjulankatu 7, Lahti) max 10-12 hlöä, 360° -tilaesittely

Veden lämpötila +32 °Callasosasto - allas Uima-altaan koko 4,20 m x 9,5 m, syvyys 1,5 m – 1 m Iso sauna: max 8-10 hlöä Pieni sauna: max 5-7 hlöä

Hinta: ma-su klo 8-21: 65 €/tunti + alv 10 %

Vuokraamme sauna-allasosastoa myös yhdessä takkahuoneen kanssa illanistujaisia ja lasten syntymäpäiväjuhlia varten. Pyydämme huomioimaan, että tiloihimme ei saa tuoda omia ruokia/juomia, vaan ne tulee tilata ravintolastamme.

Liikuntakokeilun mahdollisuus

Haluaisitko rentoutua joogassa, kehittää hapenottokykyäsi tehojumpassa tai kasvattaa lihasvoimaa kuntosalilla? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla myös jotain aivan uutta.

Jumppatarjottimen valikoima vaihtelee kuukausittain yhdestä kerrasta useampaan kertaan. Tunteja järjestetään arkiaamuisin, -iltaisin sekä viikonloppuisin. Lisätiedot jokaisen liikuntaryhmän kohdalla.

Ilmoittautumisen voi perua kahta päivää ennen ryhmän alkamista. Tämän jälkeen emme ota peruutuksia vastaan ja lähetämme täysimääräisen laskun ilmoittautuneelle. Peruutukset p. 03 872 5130 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse liikunta(a)harjulan.fi tai tekstiviestillä
p. 044 772 5023.

Harjulalla on oikeus tehdä muutoksia aikatauluihin erityistilanteissa, esim. ryhmän peruuttaminen ohjaajan sairastapauksessa. Vähäisen osallistujamäärän takia perumme ryhmän kahta päivää ennen ryhmän alkamista. Aikataulumuutoksista ja peruutuksista annetaan asiakkaille tieto mahdollisimman pian. 

Perinteisten maksutapojen lisäksi meillä käy maksuvälineinä Virikeseteli, Mind & Body -seteli, Sporttipassi, Eazybreak, ePassi, Tyky-kuntoseteli+, Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit sekä -kortit.

Kokeile eri tuntivaihtoehtoja. Valitsemalla omaa kuntoasi ja taitoasi vastaavan tunnin saat tunnista suurimman hyödyn ja ilon. Jotta sinulle sopivan tunnin valitseminen olisi helppoa, olemme jakaneet tunnit vaativuusasteen mukaan väreihin. Vihreät tunnit ovat helppoja (sopivat myös aloittelijoille) ja siniset keskivaikeita. Musta väri kertoo erittäin raskaista tunneista.

Otamme myös vastaan lajiehdotuksia: liikunta(a)harjulan.

Seuraavan kuukauden tarjotin tulee esillä jo edellisen kuukauden aikana.

UUTTA

10 x jumppakortti 100 €
Kortit myynnissä Harjula-keskuksen info-pisteessä. Kortti on voimassa ostohetkestä lähtien 6 kk. Jumppiin ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisnapin kautta ja ennakkoon ostettua jumppakorttia voi käyttää jumppien maksuvälineenä Harjula-keskuksen info-pisteessä.

TAMMIKUUN JUMPPATARJOTIN

Ti 7.1.2020 klo 16.15-17.00 Kunnon Jumppaa kumppareilla, Johanna Rasimus, liikuntasali, 9 €
Monipuolista ja tehokasta kuntojumppaa kuminauhoilla.

To 9.1.2020 klo 16.15-17.00 Step-jumppa, Mervi Luoma, Harjula-sali, 9 €
Step-jumppa on laudalle askeltamista musiikin tahdissa ja unohtamatta lihaskuntoliikkeitä.

To 9.1.2020 klo 16.15-17.00 PhysioPilates, Rosa Hemming, liikuntasali, 9 €
Kehonhallintamenetelmä, jonka tarkoituksena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Opitaan käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti ja parantamaan ryhtiä.

Ma 13.1.2020 klo 20.00-20.45 Mobility, Kimmo Vainio, liikuntasali, 9 €
Mobility -tunti on suunniteltu kokonaisvaltaiseen kehon hallinnan ja liikkuvuuden parantamiseen ja ylläpitoon. Tunti sopii kaikille. Harjoitamme kykyä hallita mahdollisimman laajoja liikeratoja. Liikkuvuuden lisäksi tarvitsemme myös voimaa ja lihaskontrollia ääriasennoissa. Foam rollerin lisäksi voimme käyttää mm. kuminauhoja, käsipainoja, kahvakuulia sekä erilaisia palloja.

Ti 14.1.2020 klo 19.45-20.30 Kunnon Jumppaa käsipainoilla, Johanna Rasimus, liikuntasali, 9 €
Monipuolista ja tehokasta kuntojumppaa käsipainoilla.

Ma 20.1.2020 klo 20.00-20.45 Power Balance, Kimmo Vainio, liikuntasali, 9 €
Tunnilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, välineinä mm. oma keho, tasapainopuomit, kuntopallot, kepit, kuminauhat, kahvakuulat.  

Ma 27.1.2020 klo 16.00-17.00 Kuntonyrkkeilyjumppa, Jarno Ruotsalainen, liikuntasali, 10 €
Nyrkkeilysalilta tuttuja harjoitteita kuntojumppatyyliin muokattuna, tehokasta kiertoharjoittelua.

To 30.1.2020 klo 16.00-17.00 Kehonhuolto, Jarno Ruotsalainen, liikuntasali, 10 €
Monipuolinen kehonhuoltotunti sisältäen dynaamista venyttelyä, tasapainoa ja keskivartalon voimaa.

 

HELMIKUUN JUMPPATARJOTIN

Ke 5.2.2020 klo 20.00-20.45 Vatsa-pakarajumppa, Salla-Mari Makkonen, liikuntasali, 9 €
Monipuolista ja tehokasta jumppaa, jossa korostuvat keskivartalon ja pakaroiden tehotreeni. Iloista muokkausjumppaa!

Ti 11.2.2020 klo 16.15-17.00 Kahvakuula, Salla-Mari Makkonen, liikuntasali, 9 €
Monipuolista ja koko kehoa kuormittavaa kahvakuulajumppaa sopivalla vastuksella. Lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehon hallintaa ”kuulaillen”!

To 13.2.2020 klo 19.15-20.00 Vesijumppa,Johanna Rasimus, allasosasto, 10 €
Monipuolista, tehokasta ja virkistävää vesijumppaa smiley -vesiliikuntavälineitä hyödyntäen. Vedestä voimaa ja energiaa!

Ke 19.2.2020 klo 18.00-19.00 VoimaBalance kuntosalilla, Salla-Mari Makkonen, kuntosali, 10 €
Liikkuvuutta ja tasapainoa yhdistettynä voimaharjoitteluun.

Ke 26.2.2020 klo 18.00-19.00 Dance, Salla-Mari Makkonen, liikuntasali, 10 €
Monipuolista ja hikistä tanssia eri tyylilajien kera (esim. lattari, hiphop, afro). Hauskaa heittäytymistä tanssillisten hittibiisien kera, koko kroppa likoon!

Ke 26.2.2020 klo 17.00-17.45 Vesijumppa, Johanna Rasimus, allasosasto, 10 €
Monipuolista, tehokasta ja virkistävää vesijumppaa smiley -vesiliikuntavälineitä hyödyntäen. Vedestä voimaa ja energiaa!

 

Jumpat järjestetään Harjula-keskuksessa, Harjulankatu 7, Lahti