Työharjoittelijan terveiset

15.3.2018

Aikani Harjulassa

Olen liiketalouden tradenomiopiskelija LAMKista. Pääpaino opinnoissani on johtamisessa ja viestinnässä, sekä sivuaineena olen opiskellut markkinointia.
Huolimatta siitä informaation määrästä, jota päälleni kaadettiin harjoitteluhaastattelun yhteydessä, astellessani taloon ensimmäisenä päivänä, oli työnkuva itselleni vielä hieman mysteeri. Ei sillä, ei työnkuvani selittäminen ole vielä harjoittelun loppuvaiheessakaan mitenkään yksinkertaista. Tämä johtuu Harjulan toiminnan laaja-alaisuudesta ja siitä miten paljon talossa päivän aikana ehtii tapahtumaan.
Taloon oli helppo tulla harjoittelemaan, sillä tunsin oloni heti tervetulleeksi. Henkilökunta on ystävällistä ja auttaa mielellään, tämän huomaa myös siitä miten hyvin asiakkaita kohdellaan. Olen viihtynyt harjoittelussa hyvin ja on ollut mukava huomata, että minuun on luotettu ja minulle annettu vapauksia tehtävien suorittamisessa.
Harjoittelussani olen päässyt mm. tekemään tarjouksia ja tilausvahvistuksia, suunnittelemaan ja muokkaamaan nettisivuja, oikomaan ja tarkistamaan tekstejä, osallistumaan tapaamisiin yhteistyökumppanin kanssa ja levittämään tapahtumamainoksia. Tehtävistä ei pidä unohtaa myöskään onnenpyörän vetämistä ja yhteislaulutilaisuudessa teleprompterina toimimista. Harjoittelun aikana olen huomannut, että harvat päivät ovat samanlaisia, eikä aamulla voi olla varma mitä työpäivä tulee sisältämään.
Lukuisista pelotteluista ja vitsailusta naisvoittoisessa talossa toimimiseen liittyen, uskallan sanoa selvinneeni, vaikka harjoittelua on vielä muutama päivä jäljellä.
Hauskaa kevään jatkoa!
Harjoittelija Antti