(03) 8725 130

Sporttipäivä Senioreille

Päivä on tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Luvassa on liikuntaa, luentoja, kehonkoostumusmittausta, puristusvoiman mittausta ja jokainen saa mukaansa tuotekassin (arvo yli 30 €) ja kotijumppaohjeita.

Sporttipäivän hinta on 15 €/hlö, joka maksetaan tapahtumaan tulon yhteydessä info-pisteeseen. Hintaan sisältyy luennot, testaukset, liikuntaryhmät, lounas, kahvi ja pulla sekä tuotekassi.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä valitset mihin ryhmiin haluat osallistua. Jos ohjelmassa olevaa ryhmää ei näy, se on jo varattu täyteen. Voit kysellä peruutuspaikkoja tapahtuman alkaessa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.1.2019. Peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetämme täysimääräisen maksun (maksuton peruutus 31.1. 2019 asti).

Päivän aikana sinulla on mahdolliuus tutustua Jennifer Shoesin tarjontaan. Häneltä löytyy laadukkaita, mukavia jalkineita vapaa-ajan
käyttöön ulos ja sisälle. Kaiken tyyppisiin jalkoihin ratkaisuja (mm. Varomed®, erikoislestit, irroitettavat sisäpohjat, pohjien ominaisuudet, kiinnitysvariaatiot, puolikoot, ym. jalkineiden ominaisuudet). Muoto- ja mukavuuspohjallisia, tukisukkia, antibakteerisia hopealanka-sukkia, jarrusukkia, bambusukkia, kiristämättömiä/pehmeitä sukkia. Jalkineiden tilaus sovitusmallien ja kuvastojen perusteella. Toimitusaika n. 1-3 viikkoa. Omaan postiinne tai sopimuksen mukaan. Maksutavat; kortti- ja käteismaksut, sekä postiennakko. Joustava Mash-laskutus. Maksusitoumus.

Senioreiden sporttipäivän ohjelma

Ilmoittaumislinkki

Harjula pidättää oikeuden tehdä muutoksia ohjelmaan.

 

Tapahtumassa mukanaa: Gymstick International Oy, Ratiopharm, Päijät-Hämeen rikosten ja riitojen sovittelu, Lumme, Ladec, A-lehdet, Elintarviketukku Rikainen ja If.