Fysioterapia ja kuntoutus

liikunta - fysioterapia -kuntoutus -pyoratuoli

Tarjoamme ammattitaitoisia ja turvallisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja senioreille ja vanhuksille toimipisteessämme Harjula-keskuksessa, hoivakodeissa ja asiakkaiden kotona.

Hyvinvointisi on meille tärkeää!

Ikääntyminen saatta tuoda erilaisia hidasteita liikkumiskykyyn. Fysioterapeuttimme auttavat liikkumiskyvyn ongelmissa. Yhteisesti asiakkaan kanssa suunnitellen ja hänen toiveidensa mukaisesti edeten toteutamme asiakkaalle parasta fysioterapiaa. Esimerkiksi polvi- ja lonkkanivelrikon fysioterapian tavoitteena on kivun lieventäminen, toimintakyvyn ylläpito ja tilan pahenemisen estäminen.

Olemme mukana auttamassa, jotta vanhuksen omatoiminen arki onnistuu. Omaisten huoli vähenee, kun vanhempien tai isovanhempien elämää on tukemassa myös fysioterapeutti. Fysioterapeutti on apuna mm. kiputilojen lieventämisessä, leikkauksen jälkeisessä kuntoutumisessa, muistisairaan toimintakyvyn tukemisessa tai veteraanien kuntoutuspalveluissa.

Voit hakeutua fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Mikäli olet saanut lääkäriltä lähetteen fysioterapiaan, käytämme Kelan suoraveloitusta. Me perimme Kelalta sairausvakuutuksen osan suoraan, sinä vältyt papereiden lähettämiseltä. Kelan korvaamaan sairasvakuutuksen osaan voit tutustua Kelan sivuilla. Näin tilaat Kelan korvaaman taksimatkan.

Meillä käy myös palvelusetelit.

Fysioterapia - Kuntoutus

Olemme kanta-palvelussa. Lisätietoa Kannasta.

Potilastietojen käsittely

Hinnasto

Yhteystiedot:
Harjulankatu 7, 15150 Lahti 
p. 03 872 5130
kuntoutus(a)harjulan.fi