PhysioPilates


PhysioPilates -virtuaalijumppana (835024)Rosa Hemming, 45 € / 3 tuntia

Virtuaalijumppa lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin kerran viikossa ja voit tehdä sen silloin, kun sinulle sopii parhaiten tai useamman kerran viikossa. Virtuaalijumppaan voit ilmoittautua koko syyskauden 2020 ajan.

Ke 30.9.-21.10.2020 klo 11-12 PhysioPilates, alkeet 1 (835025), Rosa Hemming, 55 € / 4 kertaa, Harjula-sali

Ke 13.1.-3.2.2021 klo 11-12 PhysioPilates, alkeet 2 (835026), Rosa Hemming, 55 € / 4 kertaa, Harjula-sali

Mitä PhysioPilates on?

Physiopilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilatesta voi verrata tavalliseen pilatesharjoitteluun. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

Mitä PhysioPilates -kurssi sisältää?

Tutustuminen pilateksen ideologiaan, ryhdin skannaus, kehon ja rangan sekä pään neutraalien asentojen harjoittelua eri alkuasennoissa, hengitystekniikka 

Perusliikkeiden harjoittelua eri alkuasennoissa, powerhouse, lapatuen hallinta, voima – vastavoim

Edellisten kertausta ja lantionpohja-asiaa, physiopilates alkeistason tunti sisältäen loppurentoutuksenJokainen osallistuja saa

kurssilta kirjallisen pilateksen kotiharjoitteluohjeen.

 

ILMOITTAUTUMINEN: PhysioPilates ryhmiin ilmoittautumaan pääset painamalla ryhmän perässä olevaa numerosarjaa.