Olopisteessä tarjoamme vertais- ja harrastustoimintaa sekä valmennusta työttömille, sairauslomalla tai osa-aikatyössä oleville sekä osa-aikaeläkeläisille.

Toiminta on avointa, vapaaehtoista ja osallistujille maksutonta.

 


Tutustu toimintaan

 

Toimintaa toteutetaan tällä hetkellä ulkoillen ja virtuaalisesti viitenä päivänä viikossa. Sisällöt muotoutuvat osallistujien ja valmentajien ideoiden ja toiveiden pohjalta. Mukaan toimintaan voi tulla milloin vain. Ole yhteydessä, kerromme lisää!

Olopiste ohjelma 10.-14.5.

Muutokset ohjelmassa mahdollisia. Varmista tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virtuaaliseen toimintaan osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai kännykän ja internet-yhteyden. Virtuaalinen ohjelma toteutetaan G meet -ohjelman kautta. Kännykällä käyttäessä lataa sovellus Play kaupasta tai App Storesta. Voit itse valita haluatko osallistua kuvan ja/tai äänen kanssa tai pelkästään chattailemalla. Ilmoittaudu mukaan ja saat tapaamisten liittymislinkin. 

Jos kaipaat opastusta etäyhteyksien käytössä, ole rohkeasti yhteydessä. Voimme sopia opastusajan Harjulaan turvallisuus huomioiden: ota oma kone tai kännykkä mukaan, niin opetellaan yhdessä.

 

Ryhmät

Kehon ja mielen hyvinvointi

Kaikille sopivia helppoja venytyksiä ja rentoutusta. Toteutetaan virtuaalisesti.

Kotoilua

Kotoiluryhmässä jaetaan vinkkejä ja tehdään yhdessä erilaisia kotiaskareita ja sisustusjuttuja virtuaalisesti.

Kulttuuriklubi

Kulttuuria virtuaalisesti. Ajatusten ja kokemusten vaihtoa yhdessä valituista kirjoista, dokumenteista, elokuvista, musiikista yms. 

Polttopiste

Mahdollisuus jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia sekä kuulla muita eri teemoista ja polttavista puheenaiheista.

Retkue

Erilaisia ulkoaktiviteetteja ja retkeilyä.

Virtuaalikahvit

Rentoa jutustelua ja ajan vietettä virtuaalisesti.

VIP-ryhmät

Aikuisten ja nuorten tavoitteelliset VIP-ryhmät kokoontuvat kerran viikossa keskustelun tai yhteisen tekemisen äärelle. Eri ryhmämenetelmiä hyödyntäen lähdetään vertaistuellisesti kartoittamaan oman elämän eri osa-alueita. Keskitymme rakentamaan ja itsemyötätuntoista suhtautumista elämään sekä luomaan mielekästä ja tasapainoista arkea omista lähtökohdista käsin.

 

Yksilötyö

On mielen päällä, mikä tahansa asia, sen kanssa ei tarvitse olla yksin. Yksilötyö on henkilökohtaista työskentelyä, jossa jokaiselle mietitään sisältö yksilöllisesti.

 

Yhteisötila

Suljettu toistaiseksi 30.11.2020 alkaen.

Yhteisötila on yhteinen Olohuone, jossa on tarjolla kahvia, keskusteluseuraa, apua asioiden hoitamiseen, päivän lehti, tietokone sekä pelejä. Voit liittyä mukaan myös Facebookin virtuaaliseen yhteisötilaan eli Olopisteen sohvaryhmään.

 


Yhteystiedot

 

Varaa tutustumisaikasi Outilta tai Pasilta. Voit jättää meille
myös
yhteydenottopyynnön,
niin olemme sinuun yhteydessä.

Kuva: Olopisteen työntekijät Erno, Pasi ja Outi

Olopisteen työntekijät Erno, Pasi ja Outi

Valmentaja
Outi Jokinen
p. 044 7725 018
outi(a)harjulan.fi

Pasi Viitaniemi
p. 044 7725 012
pasi(a)harjulan.fi

Projektipäällikkö
Erno Hokkanen
p. 044 3010 136
erno(a)harjulan.fi

olopiste(a)harjulan.fi
Olopisteen Instagram
Olopisteen Facebook

 


Hanke tuottaa 18-64-vuotiaille päijäthämäläisille konkreettista arjen tukea ja rinnalla kulkijuutta tavoitteellisen muutostyön menetelmillä, sosiokulttuurisen innostamisen viitekehyksessä.

Asiakastyön ohella hankkeessa kehitetään aktivointityön ja valmennuksen matalan kynnyksen toimintamalleja. Hanke pohjautuu Olopiste – Kynnyksetön työtoiminta -hankkeen (ESR 2015-2018) toimintaan ja tuloksiin. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.

 

Anna meille palautetta