Olopiste 2.0 – aktiivisuudella tasapainoista arkea

 

Tarjoamme tukea arkeen ja muutokseen:  

 • henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa
 • yksilö- ja ryhmävalmennusta
 • yhteisötila Harjula-keskuksen 2. kerroksessa (suljettu toistaiseksi 30.11. alkaen)
 • retkiä ja virkistäytymistä
 • vertaisia
 • juttelua
 • rytmiä arkeen
 • aktiivisuutta
 • uutta suuntaa
 • tukea, tietoa, tekemistä
  ja kaikki täysin maksutonta!

 

 

Yhteisötila

Yhteisötila on yhteinen Olohuone, jossa on tarjolla kahvia, keskusteluseuraa, apua asioiden hoitamiseen, päivän lehti, tietokone sekä pelejä. Voit liittyä mukaan myös Facebookin virtuaaliseen yhteisötilaan eli Olopisteen sohvaryhmään.

Haluamme toimia vastuullisesti ja tehdä osamme koronapandemian leviämisvaiheen hillitsemiseksi alueella. Maanantaista 30.11.2020 alkaen toimintamme siirtyy pääosin verkkoon. Yhteisötila on suljettu ja ryhmät eivät kokoonnu kasvokkain sisätiloissa toistaiseksi.

 

Ryhmätoimintaa

Olopisteessä on ryhmätoimintaa tällä hetkellä ulkoillen ja virtuaalisesti viitenä päivänä viikossa. 

Klikkaa isommaksi

Klikkaa isommaksi

 

 

 

 

HUOM! Muutokset ohjelmassa mahdollisia. Varmista aina Olopisteen työntekijöiltä tai Facebookista tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

 

 

Etäosallistuminen ei ole vaikeaa. Tarvitset vain tietokoneen tai kännykän ja internet-yhteyden. Virtuaalinen ohjelma toteutetaan G meet -ohjelman kautta. Kännykällä käyttäessä lataa sovellus Play kaupasta tai App Storesta. Voit itse valita haluatko osallistua kuvan ja/tai äänen kanssa tai pelkästään chattailemalla. Ilmoittaudu mukaan ja saat tapaamisten liittymislinkin.

Kannattaa kokeilla virtuaalista toimintaa! Alun vaikeuden jälkeen moni on innostunut tapaamisista. Piristää oloa kuulla ja nähdä muita edes näytöllä. Jos kaipaat opastusta etäyhteyksien käytössä, ole rohkeasti yhteydessä. Voimme sopia opastusajan Harjulaan turvallisuus huomioiden: ota oma kone tai kännykkä mukaan, niin opetellaan yhdessä. 

 

VIP-ryhmät

Aikuisten ja nuorten tavoitteelliset VIP-ryhmät kokoontuvat kerran viikossa keskustelun tai yhteisen tekemisen äärelle. Eri ryhmämenetelmiä hyödyntäen lähdetään vertaistuellisesti kartoittamaan oman elämän eri osa-alueita. Keskitymme rakentamaan ja itsemyötätuntoista suhtautumista elämään sekä luomaan mielekästä ja tasapainoista arkea omista lähtökohdista käsin. Varaa tutustumisaikasi Outilta tai Pasilta.

 

Yksilötyö

On mielen päällä, mikä tahansa asia, sen kanssa ei tarvitse olla yksin. Oli asia isompi tai pienempi, ole yhteydessä! Yksilöaikoja voi sopia Outin tai Pasin kanssa. Yksilötyö on henkilökohtaista työskentelyä, jossa jokaiselle mietitään työskentelyn tavoitteet, vauhti ja sisältö yksilöllisesti.

 

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Olopisteen esite (pdf)
Olopisteen Instagram
olopiste(a)harjulan.fi

Valmentajat
Outi Jokinen
p. 044 7725 018
outi(a)harjulan.fi

Pasi Viitaniemi
p. 044 7725 012
pasi(a)harjulan.fi

Projektipäällikkö
Erno Hokkanen
p. 044 3010 136
erno(a)harjulan.fi

Anna meille palautetta

 

Hanke tuottaa 18-64-vuotiaille päijäthämäläisille konkreettista arjen tukea ja rinnalla kulkijuutta tavoitteellisen muutostyön menetelmillä, sosiokulttuurisen innostamisen viitekehyksessä.

Asiakastyön ohella hankkeessa kehitetään aktivointityön ja valmennuksen matalan kynnyksen toimintamalleja. Hanke pohjautuu Olopiste – Kynnyksetön työtoiminta -hankkeen (ESR 2015-2018) toimintaan ja tuloksiin. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.