Kokouspalvelut

Harjulasta löydät eri kokoisia kokoustiloja läheltä keskustaa. Kaikista kokoustiloistamme löytyy langaton internet-yhteys, muu varustus vaihtelee huoneesta riippuen. Harjula-keskuksen tiloissa olevasta Ravintola Koivusta voi tilata kokousta varten tarjottavat. Kahvila Kielosta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Rakennuksesta löytyy myös liikuntasali, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto, jotka tarjoavat mukavan rentoutumisen, esimerkiksi kokouksen päätteeksi. Näistä palveluista perimme erillisen maksun. Katso tarkemmat yksityiskohdat kokoushuoneiden esittelystä.

Kokouspaikan keskeinen sijainti takaa, että Harjulaan on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi Harjulan läheisyydestä löytyy kokousvieraille useita pysäköintimahdollisuuksia.

Kokouspalvelut varattavissa netistä

Kokousvarausten tekeminen on nyt helppoa. Voit varata meiltä pelkän tilan tai koko paketin; mukaan lukien ruokailut ja taukoliikunnan. Näet hinnat ja saatavuuden kokouspaikoista ja voit tehdä joko suoran varauksen tai pyytää tarjousta. Hakutulossivulla sinun on helppo suodattaa olennaiset tarvikkeet ja palvelut kokouspaikkojen joukosta, jotta näet vain sinulle sopivat tilat yhdestä näkymästä.

Etsi-napin kautta pääset katselemaan ja varaamaan vapaana olevia tiloja ja varaamaan kokouspaketteja.

Talven 2020 aikana palveluun lisätään myös maksuominaisuus, joten tilojen ja tarjoilujen varaaminen on entistä vaivattomampaa.