Harjulan Setlementti ry:lle voi tehdä erilaisia lahjoituksia. Kaikki lahjoituksista saadut varat ohjataan suoraan valitulle kohteelle.

Testamenttilahjoitus

Pienelläkin lahjoituksella voit auttaa Harjulan Setlementti ry:n toimintaa. Kaikki saadut varat käytetään toimintaamme, jonka tavoitteena on arvojemme mukaisesti edistää yhteisöllisyyttä, erilaisten ihmisten välistä yhteistyötä ja rohkeutta toimia uudella tavalla.

Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. Yleishyödylliset yhteisöt eivät maksa veroa saamastaan perinnöstä.
Halutessasi voit viimeisenä tahtonasi ilmoittaa, että omaisuutesi tai osa siitä ohjataan jollekin Harjulan toiminnan osa-alueelle:

Esim.

  • lapsiperheet
  • työikäiset
  • seniorit ja kuntoutus
  • kansalaisopisto

Testamentin laatiminen ei ole vaikeaa, mutta siinä on hyvä käyttää asiantuntijan apua. Hyvä testamentti -kampanjasta saat apua testamentin tekemiseen https://www.hyvatestamentti.fi/hyva-testamentti/miten-teen-hyvan-testamentin 

Lahjoitukset Valopilkun toimintaan

Tukikeskus Valopilkku tarjoaa matalan kynnyksen keskusteluapua ja vertaistukiryhmiä koulukiusaamista kokeville, sitä kokeneille ja heidän vanhemmilleen. Valopilkun toiminta on valtakunnallista ja maksutonta tuen hakijalle.

Haluatko sinä auttaa? Lahjoittamalla haluamasi summan Valopilkun toimintaan autat kiusattuja saamaan tarvitsemaansa tukea myös jatkossa.

Lahjoitukset:

Tilinumero: FI44 2028 1800 0176 02, NDEAFIHH
Saaja: Harjulan Setlementti ry.
Viesti: Lahjoitus Valopilkku

(Rahankeräyslupa RA/2022/1395, 12.10.2022 Poliisihallitus)

Lisätietoa Valopikku-toiminnasta