(03) 8725 130

Hyvien tekojen verkkokauppa

Palanen elämää on Suomen Setlementtiliiton verkkokauppa, jonka aineettomilla lahjoilla autat tavallisia ihmisiä ympäri Suomen. Samalla ilahdutat myös ystävääsi!

Olet ehkä kuullut sanan ”setlementti”, mutta saatat miettiä, mitä se tarkoittaa.

Setlementeissä tehdään työtä yhdenvertaisen, moniarvoisen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen Suomen puolesta. Työvälineitä ovat yksilön kunnioitus, moninaisuuden arvostaminen, heikoimpien tukeminen sekä kaiken pohjana luottamus ihmisiin ja heidän voimavaroihinsa.

Toiminta vaikuttaa kaikilla elämänalueilla lapsi-, nuoriso- ja vanhustyöstä opinto-, kulttuuri- ja monikulttuurisuustyöhön.

Palanen elämää on ainutlaatuinen tapa auttaa: lahjallasi voidaan hankkia, esimerkiksi leiripaikka kotipaikkakuntasi koululaiselle. Kiitos, että olet mukana!

Verkkokauppa

Testamenttilahjoitus

Pienelläkin lahjoituksella voit auttaa Harjulan Setlementti ry:n toimintaa. Kaikki saadut varat käytetään toimintaamme, jonka tavoitteena on arvojemme mukaisesti edistää yhteisölisyyttä, erilaisten ihmisten välistä yhteistyötä ja rohkeutta toimia uudella tavalla.

Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. Yleishyödylliset yhteisöt eivät maksa veroa saamastaan perinnöstä.
Halutessasi voit viimeisenä tahtonasi ilmoittaa, että omaisuutesi tai osa siitä ohjataan jollekin Harjulan toiminnan osa-alueelle:

Esim.

  • lapsiperheet
  • työikäiset
  • seniorit ja kuntoutus
  • kansalaisopisto

Testamentin laatiminen ei ole vaikeaa, mutta siinä on hyvä käyttää asiantuntijan apua. Hyvä testamentti -kampanjasta saat apua testamentin tekemiseen https://www.hyvatestamentti.fi/hyva-testamentti/miten-teen-hyvan-testamentin 

Kertalahjoitus

Kertaluonteisen lahjoituksessa sen antaja voi itse päättää mihin toimintaan raha ohjataan. Samoin lahjoittaja itse päättää summan, jonka haluaa lahjoittaa.

Tilinumero: FI44 2028 1800 0176 02
BIC-koodi: NDEAFIHH
Viestikenttä: Oma nimesi (vapaaehtoinen) ja mihin toimintaan haluat lahjoituksen ohjata