Harjulan Setlementti ry:lle voi tehdä erilaisia lahjoituksia. Kaikki lahjoituksista saadut varat ohjataan suoraan valitulle kohteelle.

Hyvien tekojen verkkokauppa

Palanen elämää on Suomen Setlementtiliiton verkkokauppa, jonka aineettomilla lahjoilla autat tavallisia ihmisiä ympäri Suomen. Samalla ilahdutat myös ystävääsi!

Olet ehkä kuullut sanan ”setlementti”, mutta saatat miettiä, mitä se tarkoittaa.

Setlementeissä tehdään työtä yhdenvertaisen, moniarvoisen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen Suomen puolesta. Työvälineitä ovat yksilön kunnioitus, moninaisuuden arvostaminen, heikoimpien tukeminen sekä kaiken pohjana luottamus ihmisiin ja heidän voimavaroihinsa.

Toiminta vaikuttaa kaikilla elämänalueilla lapsi-, nuoriso- ja vanhustyöstä opinto-, kulttuuri- ja monikulttuurisuustyöhön.

Palanen elämää on ainutlaatuinen tapa auttaa: lahjallasi voidaan hankkia esimerkiksi leiripaikka kotipaikkakuntasi koululaiselle. Kiitos, että olet mukana!

Verkkokauppa

Keräyslupa RA/2020/725 on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 17.6.2020.

Testamenttilahjoitus

Pienelläkin lahjoituksella voit auttaa Harjulan Setlementti ry:n toimintaa. Kaikki saadut varat käytetään toimintaamme, jonka tavoitteena on arvojemme mukaisesti edistää yhteisöllisyyttä, erilaisten ihmisten välistä yhteistyötä ja rohkeutta toimia uudella tavalla.

Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. Yleishyödylliset yhteisöt eivät maksa veroa saamastaan perinnöstä.
Halutessasi voit viimeisenä tahtonasi ilmoittaa, että omaisuutesi tai osa siitä ohjataan jollekin Harjulan toiminnan osa-alueelle:

Esim.

  • lapsiperheet
  • työikäiset
  • seniorit ja kuntoutus
  • kansalaisopisto

Testamentin laatiminen ei ole vaikeaa, mutta siinä on hyvä käyttää asiantuntijan apua. Hyvä testamentti -kampanjasta saat apua testamentin tekemiseen https://www.hyvatestamentti.fi/hyva-testamentti/miten-teen-hyvan-testamentin