(03) 8725 130

Jumppatarjotin

Uusi liikuntakokeilun mahdollisuus

Haluaisitko rentoutua joogassa, kehittää hapenottokykyäsi tehojumpassa tai kasvattaa lihasvoimaa kuntosalilla? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla myös jotain aivan uutta.

Jumppatarjottimen valikoima vaihtelee kuukausittain yhdestä kerrasta useampaan kertaan. Tunteja järjestetään arkiaamuisin, -iltaisin sekä viikonloppuisin. Lisätiedot jokaisen liikuntaryhmän kohdalla.

Ilmoittautumisen voi perua kahta päivää ennen ryhmän alkamista. Tämän jälkeen emme ota peruutuksia vastaan ja lähetämme täysimääräisen laskun ilmoittautuneelle. Peruutukset p. 03 872 5130 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse liikunta(a)harjulan.fi tai tekstiviestillä
p. 044 772 5023.

Harjulalla on oikeus tehdä muutoksia aikatauluihin erityistilanteissa, esim. ryhmän peruuttaminen ohjaajan sairastapauksessa. Vähäisen osallistujamäärän takia perumme ryhmän kahta päivää ennen ryhmän alkamista. Aikataulumuutoksista ja peruutuksista annetaan asiakkaille tieto mahdollisimman pian.

Perinteisten maksutapojen lisäksi meillä käy maksuvälineinä myös Virikeseteli, Mind & Body seteli, Sportti & kulttuuri passi, Sporttipassi, eazybreak, ePassi, Tyky kuntoseteli+, Smartum kortti ja saldo, liikuntaseteli sekä liikunta ja kulttuuriseteli.

Kokeile eri tuntivaihtoehtoja. Valitsemalla omaa kuntoasi ja taitoasi vastaavan tunnin saat tunnista suurimman hyödyn ja ilon. Jotta sinulle sopivan tunnin valitseminen olisi helppoa, olemme jakaneet tunnit vaativuusasteen mukaan väreihin. Vihreät tunnit ovat helppoja (sopivat myös aloittelijoille) ja siniset keskivaikeita. Musta väri kertoo erittäin raskaista tunneista.

Otamme myös vastaan lajiehdotuksia: liikunta(a)harjulan.

Seuraavan kuukauden tarjotin tulee esillä jo edellisen kuukauden aikana.

LOKAKUUN JUMPPATARJOTIN

Ke 16.10.2019 klo 19.30-20.15 Step-jumppa, Harjula-sali, Mervi Luoma 9 €
Step-tunnilla tehdään lautaa hyödyntäen sykettä nostavaa aerobista treeniä, lihaskuntoliikkeitä ja näiden yhdistelmiä. Tällä tunnilla parannat kuntoasi ja pidät samalla hauskaa!
 
Ma 14.10.2019 klo 18.00-19.00 Gymstick-jumppa, liikuntasali, Johanna Rasimus 10 €
Gymstick-tunnilla harjoitat koko kehoa! Gymstick-jumppakepistä löytyvät vastuskuminauhat tuovat harjoitteluun vaihtelua sekä tehokkuutta. Monipuoliset liikkeet kiinteyttävät koko kehoa ja samalla haastat verenkierto- ja hengityselimistöä, parannat lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä laitat tasapainosi testiin.
Ma  28.10.2019 klo 18.00-19.00 Kahvakuula, liikuntasali, Mervi Luoma 10 €
Kahvakuulalla toiminnallisen ja dynaamisen harjoittelun kautta harjoitetaan lihaskestävyyttä, kehitetään voimaa ja aktivoidaan kehon syviä lihaksia ja kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä.