Jumppatarjotin

Liikuntakokeilun mahdollisuus

Haluaisitko rentoutua joogassa, kehittää hapenottokykyäsi tehojumpassa tai kasvattaa lihasvoimaa kuntosalilla? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla myös jotain aivan uutta.

Jumppatarjottimen valikoima vaihtelee kuukausittain yhdestä kerrasta useampaan kertaan. Tunteja järjestetään arkiaamuisin, -iltaisin sekä viikonloppuisin. Lisätiedot jokaisen liikuntaryhmän kohdalla.

Ilmoittautumisen voi perua kahta päivää ennen ryhmän alkamista. Tämän jälkeen emme ota peruutuksia vastaan ja lähetämme täysimääräisen laskun ilmoittautuneelle. Peruutukset p. 03 872 5130 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse liikunta(a)harjulan.fi tai tekstiviestillä
p. 044 772 5023.

Harjulalla on oikeus tehdä muutoksia aikatauluihin erityistilanteissa, esim. ryhmän peruuttaminen ohjaajan sairastapauksessa. Vähäisen osallistujamäärän takia perumme ryhmän kahta päivää ennen ryhmän alkamista. Aikataulumuutoksista ja peruutuksista annetaan asiakkaille tieto mahdollisimman pian.

Perinteisten maksutapojen lisäksi meillä käy maksuvälineinä myös Virikeseteli, Mind & Body seteli, Sporttipassi, Eazybreak, ePassi, Tyky kuntoseteli+, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kortit.

Kokeile eri tuntivaihtoehtoja. Valitsemalla omaa kuntoasi ja taitoasi vastaavan tunnin saat tunnista suurimman hyödyn ja ilon. Jotta sinulle sopivan tunnin valitseminen olisi helppoa, olemme jakaneet tunnit vaativuusasteen mukaan väreihin. Vihreät tunnit ovat helppoja (sopivat myös aloittelijoille) ja siniset keskivaikeita. Musta väri kertoo erittäin raskaista tunneista.

Otamme myös vastaan lajiehdotuksia: liikunta(a)harjulan.

Seuraavan kuukauden tarjotin tulee esille viimeistään edellisen kuukauden aikana.

 

JOULUKUUN JUMPAT 4 €/jumppa/hlö
Maksu tapahtuu Harjula-keskuksen asiakaspalveluun ennen ryhmään tuloa.

Jouluiset jumpat senioreille

Ma 30.11.
klo 9.30 – 10.15 Jouluinen tuolijumppajoulutonttu
Tila: Harjula-sali

klo 10.45 – 11.30 Jouluinen vesijumppa
Tila: allasosasto

To 3.12.
klo 9.00 – 9.45 Jouluinen kuntojumppa
Tila: Harjula-sali

klo 9.45 – 10.30 Venyttely ja rentoutus
Tila: Harjula-sali

Ti 8.12.
klo 12.15 – 13.00 Jouluinen vesijumppa
Tila: allasosasto

 

Jouluiset jumpat työikäisille

To 3.12.
klo 17.45 – 18.30 Jouluinen vesijumppa
Tila: allasosasto

Ti 8.12.
klo 17.00 – 17.45 Joulutreeni
Tila: liikuntasali

klo 18.00 – 18.45 Jouluinen vesijumppa
Tila: allasosasto

 

 

 

 

PhysioPilates -virtuaalijumppana (835024),Rosa Hemming, 45 € / 3 tuntia

Virtuaalijumppa lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin kerran viikossa ja voit tehdä sen silloin, kun sinulle sopii parhaiten tai useamman kerran viikossa. Virtuaalijumppaan voit ilmoittautua koko syyskauden 2020 ajan.

Physiopilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilatesta voi verrata tavalliseen pilatesharjoitteluun. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

Mitä 3 x 60 min PhysioPilates -kurssi sisältää

Tutustuminen pilateksen ideologiaan, ryhdin skannaus, kehon ja rangan sekä pään neutraalien asentojen harjoittelua eri alkuasennoissa, hengitystekniikka (60 min)

Perusliikkeiden harjoittelua eri alkuasennoissa, powerhouse, lapatuen hallinta, voima – vastavoima (60 min)

Edellisten kertausta ja lantionpohja-asiaa, physiopilates alkeistason tunti sisältäen loppurentoutuksen (60 min)
Jokainen osallistuja saa kurssilta kirjallisen pilateksen kotiharjoitteluohjeen.

 

TAMMI-HELMIKUUN 2021 JUMPPATARJOTIN

Ke 13.1.-3.2.2021 klo 11-12 PhysioPilates, alkeet 2 (835026), Rosa Hemming, 55 € / 4 kertaa, Harjula-sali
Ks. sisältö yläpuolelta

Jumpat järjestetään Harjula-keskuksessa, Harjulankatu 7, Lahti