Harjula-Mainos Ulkomainontaa siellä missä tapahtuu – ihmisten keskellä

31.3.2022

Harjula-Mainos on osa Harjulan Setlementtiä ja Lahden alueen pitkäaikaisin perinteisen ulkomainonnan ratkaisuiden tarjoaja. Olemme mahdollistaneet yrityksille ja yhdistyksille näkyvyyden kaupunkikuvassa jo lähes 60 vuoden ajan! 

Mainosvälinevalikoimaamme kuuluu perinteiset mainosvälineet; kaupunkisuurtaulut, cityvalot, lähiöpysäkit ja pyörivät pilarimainokset. Mainospaikkamme sijaitsevat sekä keskustassa että Lahden lähiöalueilla. Kauttamme tavoitat ihmiset juuri siellä missä he ovat.

Teemme yhteistyötä ulkomainonnan toimijoiden kanssa ja kauttamme on saatavilla LED-näyttöjen mainospaikkoja Lahden alueella keskustassa sekä Renkomäessä, perinteisiä mainospaikkoja Messilä Golfin alueella sekä Bussimainos.com bussimainoksia Lahdessa ja 12 muulla paikkakunnalla ympäri Suomen.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaita ammattitaidolla ja mahdollistaa jokaiselle yrittäjälle ja yritykselle juuri ne sopivimmat ulkomainonnan kampanjoiden ratkaisut. Monipuolisen ja laajan valikoimamme avulla pystymme tarjoamaan tehokkaita mainoskampanjoita niin yksinyrittäjille kuin valtakunnallisillekin toimijoille.

Haluamme tukea paikallista yrittäjyyttä, yhteistyökumppanimme ovat paikallisia toimijoita mainosten tuotannon ja asennuksen osalta.

Toimintamme kasvaa ja kehittyy vauhdilla, pysy mukana menossa ja ota seurantaan sosiaalisen median tilimme @harjulamainos Instagramissa ja Facebookissa. Lisätietoja ulkomainonnasta löydät www.harjulamainos.fi

 

Mainosterveisin,
Miia Hovilainen
Myyntipäällikkö, Harjula-Mainos