(03) 8725 130

Lasten synttärit

Harjula toteuttaa lapsellesi ikimuistoiset juhlat vaivatta!pyyda-tarjous

Synttärijuhlat onnistuvat varmasti kun ensin liikutaan, leikitään, tanssitaan tai polskitaan lämpimässä altaassa. Sen päälle herkutellaan, avataan lahjat ja viihdytään kavereiden kanssa! Juhlat järjestetään Harjula-keskuksen viihtyisissä tiloissa. Tarjoiluista ja aktiviteeteistä vastaa ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta.

Hintaan sisältyy iloinen kattaus sekä ilmapallot ja serpentiini.

Lastenjuhlien hinta koostuu valitun aktiviteetin ja tarjoilun yhteishinnasta.
Juhlia voit viettää maanantaista lauantaihin. Pienin (laskutettava) ryhmäkoko on 10 hlö.

Pirpanan parempi pitopöytä

Mehua ja limua
Sipsiä ja suolatikkuja
Vihannesvillitys ja dippejä
Dippisiili (valitse yksi)
• viinirypäle-juusto
• nakki-lihapulla
• sekoitus
Herkkukasa (valitse yksi)
• Donitsivuori
• Munkkitulivuori ja suklaalaavaa
• Lettukeko ja hilloa
8,50 € / hlö

Vanhemman varmempi valinta

Mehua
Vihannesvillitys ja dippejä
Nakki-lihapullavartaat
Hedelmämonsteri ja suklaakastiketta
8,00 € / hlötulosta-kutsu-allasbileisiin

Uima-allasbileet (2h) 16 € / lapsi
Mukavaa yhdessäoloa, uintia ja saunomista! Hinta sisältää uima-altaan, vesiliikuntavälineiden, kahden saunan sekä takkahuoneen käytön kahdeksi tunniksi. Tiloihin mahtuu kerrallaan 18 lasta. Tuothan omat pyyhkeet ja peseytymisvälineet. Allasbileitä voit viettää perjantai-iltana tai lauantaina.
Tilat vuokrataan yksityiskäyttöön. Uima-allasjuhlissa asiakas huolehtii lasten valvomisesta

Seikkaillen temppuradalla (60 min) 14 € / lapsi
Temppurata-synttäripaketti soveltuu parhaiten 3-9-vuotiaille lapsille. Temppuratasynttärit alkavat yhteisillä leikeillä, jonka jälkeen siirrytään temppuradalle, joka on täynnä mitä erilaisempia liikuntatehtäviä erilaisilla liikuntavälineillä. Lopuksi tehdään yhteinen loppurauhoittuminen. Synttäreiden kesto yht. 2 h.

Iloisesti leikkien (45 min) 14 €/ lapsitulosta-kutsu-liikuntabileisiin
Iloisesti leikkien -synttäripaketti koostuu lasten toiveleikeistä ja -kisailuista. Liikunnanohjaajan leikkituokiossa leikitään ja kisaillaan eri välineillä sydämen kyllyydestä. Harjula-salissa järjestettävä 45 minuutin mittainen leikkituokio päättyy loppuloruihin ja loppurauhoittumiseen. Tuokio soveltuu parhaiten 3-9-vuotiaille lapsille. Ja leikin päälle herkutellaan! Synttäreiden kesto yht. 2 h.

Tanssin taikaa (45 min) 14 € / lapsi
Pakettiin on mahdollista sisällyttää synttäriseurueen toivomaa tanssiteemaa aina satutanssista, alkeisbalettiin, dance mixiin tai vaikka street-tanssiin. Tanssin taikaa -paketti soveltuu eri-ikäisille lapsille. Satutanssi toimii parhaiten pienillä 3-5-vuotiailla lapsilla, alkeisbaletti, dance mix ja street-tanssit sopivat puolestaan hienosti isommille lapsille aina 5-6-vuotiaista 10-12-vuotiaisiin. Ja lopuksi herkutellaan! Synttäreiden kesto yht. 2 h.

Ota yhteyttä:
ravintola(a)harjulan.fi
p. 03 872 5133
Ark. 8.00-14.00