(03) 8725 130

Tule mukaan päiväleirille!

Harjula järjestää koululaisten lomaviikoilla (syys-, talvi- ja kesäloma) lasten päiväleirejä. Harjulassa on monipuoliset liikuntatilat: kaksi liikuntasalia ja lämminvesiuima-allas sekä läheisyydessä hyvät liikkumismaastot, joten tekemisen pulaa ei leiriläisille tule.  Liikunnan lisäksi myös pelaillaan ja askarrellaan. Kesälomalla järjestämme myös teemaleirejä, esim. keppihevosleirin, liikuntaleirin ja luovantoiminnan leiri. Koko viikon leiriohjelma rakentuu aiheen ympärille. Tiedotamme leireistä näillä sivuilla hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Talvilomaviikon leiri 26.2-2.3.2018
tahti

Leiriläiset kokeilevat viikon aikana monia erilaisia sporttisia pelejä ja leikkejä sekä tutustuvat uusiin lajeihin ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla. Tarjoamme kaikille lapsille taidoista riippumatta mielekkäitä haasteita ja onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille 16.2.2018.20160809_101755-netti

Ohjelma

Leiripäivät alkavat aamulla klo 9.00 ja päättyvät iltapäivällä klo 16.00, mutta vanhempien työkiireitä helpottaaksemme ohjaajamme ottavat lapsia vastaan alkaen klo 7.30 ja huolehtivat heistä tarvittaessa klo 16.30 saakka.

Hinta

Viiden päivän hinta on 140 €/hlö. Saman perheen sisaruksen osallistuminen samalle leirille oikeuttaa 30 € sisaralennukseen. Lasku lähetetään huoltajan/maksajan osoitteeseen. Lähetämme leiristä lisätietoa sähköpostitse viikkoa ennen leirin alkamista. Minimimäärä, jotta leiri järjestetään on 15 ja maksimi 25 lasta. Jollei leiri toteudu, niin ilmoitamme siitä viikkoa ennen leirin alkamista.

Hinta sisältää monipuolisen ja mukaansa tempaavan leiriohjelman, uintia Harjulan lämminvesialtaassa (+ 32 °C), ammattitaitoiset ohjaajat, vakuutuksen sekä ruokailut Harjulan ravintola Kestissä: aamupala, lämmin lounas ja välipala.

Leirien lisätiedot ja peruutusehdot

Ilmoittautumien

Lisätietoja:
Hanna Heikkinen
palvelupäällikkö
p. 050 563 0158
liikunta(a)harjulan.fi