(03) 8725 130

LADY´S DAY la 4.11.2017 klo 10-14

 

Lounas

Lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä. Tarjolla on herkulinen salaattipöytä sekä pieni makea jälkiruoka kahvin kanssa. 

Maksu

Hinta 35 €/hlö suoritetaan tapahtumaan tultaessa infopisteessä. Hinta sisältää liikuntaryhmät ja lounaan. Maksun voi suorittaa käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Tapahtumaan osallistuvat huolehtivat itse vakuutusturvastaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu internetsivujen kautta 23.10.2017 mennessä täältä.

Hemmotteluhoidot

Takkahuoneessa rentoutumismahdollisuus rauhallisen musiikin tahtiin. Lisäksi tilassa tarjoillaan päivään osallistujille ilmaiseksi vihreää teetä ja erilaisia makuvesiä.
Hemmotteluhoitojen maksu suoritetaan suoraan yrittäjälle käteisellä. Ei ennakkovarauksia vaan varaus tapahtuu hoitohuoneen ovella olevaan listaan.

Klassinen hieronta: Koulutettu hieroja Marika Rajala

Intialainen päähieronta: Hierontapiste Eeva

Reikihoito: Koulutettu hieroja Leelo Reilson

Tule tutustumaan Kaupunki Lahjaksi – palveluun

Anni Lapatto, Itsenäinen ihonhoitokonsultti, Mary Kay, Kauneusakatemia Lumous

Tuntikuvaukset

Alkujumppa
Alkulämmittelyä koko vartalolle hyvän musiikin tahdissa.

Aqua Flow
Tule kynttilöiden valossa kellumaan altaalle ja rauhoittumaan ihanan musiikin saattelemana.

Foamroller
Foamrollertunnilla avataan tehokkaasti lihaksia, sidekudosta ja triggeripisteitä. Foamroller vähentää ja ennaltaehkäisee kehon kiputiloja ja parantaa elastisuutta. Harjoittelu palauttaa huomattavasti nopeammin treeneistä ja lisää verenkiertoa ja liikkuvuutta.

Gymstick
Gymstick on maailmanmenestykseen noussut suomalainen kuntoiluväline. Gymstick on perinteisten välineiden, jumppakepin ja vastuskumien yhdistelmälaite. Tunnilla harjoitusta tulee koko vartalolle.

HIIT
HIIT-treenin ideana on upottaa rauhallisen treenin väliin noin puolen minuutin kovatehoisia pätkiä. HIIT polttaa rasvaa, kohottaa kuntoa, parantaa suorituskykyä ja antaa liikkeistä riippuen räjähtävyyttä ja jopa ketteryyttä.

Kahvakuula
Tule kokeilemaan tehokasta kahvakuulajumppaa. Eri painoisilla kuulilla vastus saadaan jokaiselle sopivaksi. Kahvakuulan erityispiirre on sen soveltuvuus koko kehon liikkeisiin. Kahvakuulan avulla kehittyy lihaskunto, liikkuvuus ja kehonhallinta.

Kuntosalitreenit
Turvallista ja tehokasta kuntosaliharjoittelua laadukkailla laitteilla ja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella pienryhmässä. Kuntosalin vinkkitunneilla ohjaaja on koonnut muutamat tehokkaat harjoitteluvinkit jaloille, käsille sekä vatsa- ja selkälihaksille. Päivän päätteeksi on mahdollisuus tulla treenaamaan omatoimisesti klo 12.45-14.00.

Pilates
Vasta-alkajille ja kokeneemmillekin soveltuva monipuolinen kehonhallinnan kurssi, jossa yhdistyvät Pilates- metodi sekä monet muut kehonhallinnan menetelmät (mm. jooga, aktiivinen venyttely ja rentoutus). Tunnilla harjoitetaan kehon tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta palleahengityksen kannattelemana keskittyen keskivartalon syvään lihastukeen.

Rentoutus
Päivän päätteeksi rentoutuminen mielikuvaharjoittelun avulla.

Retro Aerobic
Tervetuloa Retro Aerobic -tunnille. Aerobinen harjoitus 1980–90-luvun ajan musiikin tahdissa! Tunnilla poltetaan kaloreita mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Retro Aerobic on enemmän kuin harjoitus, se on kokemus.

Vatsa-pakaratreeni
Vatsa-pakaratreeni on monipuolinen ja tehokas jumppatunti, jonka lihasvoimaosuudessa korostuu erityisesti keskivartalon ja pakaroiden tehotreeni.

Venyttely
Kaikille sopiva kehonhuoltotunti. Tunnilla venytellään monipuolisesti koko kehon lihakset.

Vesijumppa
Monipuolista ja tehokasta vesijumppaa pienryhmässä kynttilöiden valossa.

Zumba
Zumbassa yhdistyvät eri latinorytmit, kuten cumbia, salsa, samba ja merengue. Zumban tunnelma ja rytmit ovat tarttuvia ja saavat positiivisen mielen aikaan pitkäksi aikaa kuntoilun jälkeenkin.