(03) 8725 130

LADY´S DAY la 10.3.2018 klo 10-16

Lounas
Lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä. Tarjolla on herkulinen salaattipöytä. 

Maksu
Hinta 35 €/hlö suoritetaan tapahtumaan tultaessa infopisteessä. Hinta sisältää liikuntaryhmät ja lounaan. Maksun voi suorittaa käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Tapahtumaan osallistuvat huolehtivat itse vakuutusturvastaan.

Peruutusehdot: Maksuton peruutus 8.3. asti. Peruuttamattomista ilmoittautumisista lähetämme täysimääräisen laskun.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tapahtuu internetsivujen kautta 8.3.2018 mennessä täältä.

Kahvila Kielon Lounge
Kahvila Kielossa tarjolla makuvesiä treenin lomaan. Lisäksi voit ostaa kahvia, teetä, kuohuviiniä sekä herkkuja. Myynnissä upeita treenipyyhkeitä avaintaskulla.

Hemmotteluhoitoja
Hemmotteluhoitojen maksu suoritetaan suoraan yrittäjälle käteisellä. VARAA AIKA ETUKÄTEEN.

Intialainen päähieronta: Hierontapiste Eeva 10 €/15 min

Mary Kay, Itsenäinen ihonhoitokonsultti Anni Lapatto, Kauneusakatemia Lumous

Klassinen hieronta, Jani Stock Niska-hartiahieronta  5 €/15 min

Myynnissä: Vedensuodatuskannuja, Himalan kristalisuolatuotteita, luonnonkosmetiikkaa jne. Apua ja voimaa luonnosta Oy

Tuntikuvaukset

Alkujumppa
Alkulämmittelyä koko vartalolle hyvän musiikin tahdissa.

Aqua Flow
Tule kynttilöiden valossa kellumaan altaalle ja rauhoittumaan ihanan musiikin saattelemana.

Asahi
Asahi on helppoa ja kaikille sopivaa terveysliikuntaa, jossa pehmeät liikkeet tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa koko kehoa käyttäen. Asahi vahvistaa ja rentouttaa lihaksistoa, virkistää mieltä sekä lievittää ja ennaltaehkäisee selän ja niska-hartiaseudun vaivoja.

Foamroller
Foamrollertunnilla avataan tehokkaasti lihaksia, sidekudosta ja triggeripisteitä. Foamroller vähentää ja ennaltaehkäisee kehon kiputiloja ja parantaa elastisuutta. Harjoittelu palauttaa huomattavasti nopeammin treeneistä ja lisää verenkiertoa ja liikkuvuutta.

Gymstick
Gymstick on maailmanmenestykseen noussut suomalainen kuntoiluväline. Gymstick on perinteisten välineiden, jumppakepin ja vastuskumien yhdistelmälaite. Tunnilla harjoitusta tulee koko vartalolle.

Hathajooga
Sopii kaiken tasoisille joogan harjoittajille. Liikkeet vahvistavat selkärankaa, niveliä ja jänteitä sekä parantavat niiden liikkuvuutta.

HIIT
HIIT-treenin ideana on upottaa rauhallisen treenin väliin noin puolen minuutin kovatehoisia pätkiä. HIIT polttaa rasvaa, kohottaa kuntoa, parantaa suorituskykyä ja antaa liikkeistä riippuen räjähtävyyttä ja jopa ketteryyttä.

Kahvakuula
Tule kokeilemaan tehokasta kahvakuulajumppaa. Eri painoisilla kuulilla vastus saadaan jokaiselle sopivaksi. Kahvakuulan erityispiirre on sen soveltuvuus koko kehon liikkeisiin. Kahvakuulan avulla kehittyy lihaskunto, liikkuvuus ja kehonhallinta.

Keppijumppa
Keppijumppa lisää liikkuvuutta sekä muokkaa kehon eri lihasryhmiä. Se on helppoa ja tehokasta.

Kuntosali (circuit)
Tehokasta kuntosaliharjoittelua laadukkailla laitteilla ja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Circuit on kuntosalilla tapahtuva ohjattu kiertoharjoittelu, joka kehittää aerobista kuntoa ja  lihaskestävyyttä. Päivän muilla ajoilla on mahdollisuus tulla treenaamaan omatoimisesti klo 10.30-11.15 ja 12.30-14.30.

Pilates
Vasta-alkajille ja kokeneemmillekin soveltuva monipuolinen kehonhallinnan kurssi, jossa yhdistyvät Pilates- metodi sekä monet muut kehonhallinnan menetelmät (mm. jooga, aktiivinen venyttely ja rentoutus). Tunnilla harjoitetaan kehon tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta palleahengityksen kannattelemana keskittyen keskivartalon syvään lihastukeen.

Rentoutus
Päivän päätteeksi rentoutuminen mielikuvaharjoittelun avulla.

Retro Aerobic
Tervetuloa Retro Aerobic -tunnille. Aerobinen harjoitus 1980–90-luvun ajan musiikin tahdissa! Tunnilla poltetaan kaloreita mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Retro Aerobic on enemmän kuin harjoitus, se on kokemus.

Vesijumppa
Monipuolista ja tehokasta vesijumppaa pienryhmässä kynttilöiden valossa.